Už milijonieriaus ištekėjusi D.Elzbergienė: „Aš didžiuojuosi Raimundu, jis - išskirtinis”

Iki praėjusio šeštadienio, rugsėjo 7-osios, modelių studijos „Mažoji mis” įkūrėją Danutę Elzbergienę (51 m.) lydėjo nerimas. Būtent šią dieną anapus Atlanto ji tarė lemtingą „taip” savo mylimajam teisininkui Raimundui Petrauskui (69 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2013, 11:05 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 8:19 AM

Sutuoktuvės vyko R.Petrausko namuose Jungtinėse Amerikos Valstijose, Deivisberge, apie 80 kilometrų nuo Detroito. Mylimuosius sutuokė gera Raimundo pažįstama, Mičigano valstijos aukščiausiojo teismo pirmininkė Marilyn Jean Kelly.

Danutė ir Raimundas susitiko prieš metus, prieš keletą mėnesių juodu susižadėjo.

Kodėl moterį, kuri jaučiasi laiminga su savo išrinktuoju, persekiojo nerimas?

22 metus po vyro žūties viena gyvenusi Danutė ir 7-erius po žmonos mirties vienišavęs Raimundas džiaugiasi sutikę vienas kitą. Jau draugystės pradžioje jie supažindino vienas kitą su savo šeimos nariais ir draugais. Ir visi džiaugėsi įsimylėjėlių pora, laukė jų vestuvių.

Danutė su Raimundu bendravo lengvai ir paprastai. Abu sakė, kad susitikę taps gerais draugais. Tačiau lengvas ir žaismingas bendravimas užaugino meilę.

Danutė mano, kad nerimo šaltinis – ilgi vienatvės dešimtmečiai. Be to, ji nepratusi nieko neveikti, o Raimundas ją apsupo dėmesiu, neleido niekuo rūpintis. Danutė laiminga, kad vestuvių rūpesčius ant savo pečių užsikrovė Raimundas, rašo dienraščio „Lietuvos rytas" priedas „Stilius".

Moteris su dukra Ernesta į Ameriką atvyko kelios savaitės iki šventės.

„Gerai, kad dukra šalia, jai ir pasipasakodavau apie savo nuotaiką. Jie su Raimundu mane visuomet ramino. Vyras apgalvojo visas šventės smulkmenas ir dėl to esu jam be galo dėkinga. Kai kada net susigraudinu nuo to jausmo”, – pasakojo Danutė.

Šventė surengta gražioje vietoje – namą ant ežero kranto supa parkas. Pats namas erdvus, išpuoštas gėlėmis, jaukus ir šiuolaikiškas, įrengti du baseinai – lauke ir patalpose.

„Namas daug pasako apie šeimininką – aš didžiuojuosi Raimundu, jis išskirtinis”, – džiaugėsi nuotaka.

Vyras stengėsi, kad patogiai jaustųsi ir jo išrinktoji, ir jos sūnaus Edvino šeima, kuri taip pat atvyko į vestuves. R.Petrauskas net pripirko žaislų Danutės dvejų metų anūkui Linui, kad jis nenuobodžiautų.

Jam kartu su Raimundo anūkais, dukters Lauros vaikais Alexandra (7 m.), Sophia (5 m.) ir trimečiais dvyniais Charlie bei Maximu, buvo patikėta svarbi misija barstyti žiedlapius ir nešti sutuoktuvių žiedus.

Danutė atsigabeno iš Lietuvos mados namų „Cantas” dizainerio Egidijaus Sidaro siūtą nėrinių suknelę. Ji pusilgė, kreminio atspalvio.

Žiedai taip pat pirkti Lietuvoje, nes Raimundui labiau patinka čia parduodamas ne toks ryškiai geltonas kaip Amerikoje auksas.

O štai batelių Danutė prisipirko daug. Bet ceremonijai apsisprendė pasirinkti mados namų „Badgley Mischka” basutes.

„Raimundas sakė, kad nemoku apsipirkinėti, nes dažniausiai iš parduotuvių išeinu tuščiomis rankomis, tad mokausi”, – dalijosi įspūdžiais moteris.

Šukuoseną, makiažą Danutė su dukra iš pat ryto darėsi SPA centre „Avanti of Clarkson”. Jame moterys lankėsi dar prieš vestuves, kad pasigražintų, ir buvo nustebintos malonaus bendravimo bei procedūrų kokybės.

Vestuvių vaišėmis rūpinosi R.Petrauskas – jis jau daug metų pasitiki restoranu „It’s a Matter of Taste”, tiekiančiu puikų maistą.

„Visuomet buvau atsakinga už save ir vaikus. Pirmas rugsėjis, kai man nereikia rūpintis darbu, pragyvenimu. Dabar viską perdaviau dukrai.

Tokie pokyčiai galbūt ir sukuria nerimą. Mano gyvenimas verčiasi aukštyn kojomis. Bet gal aš visą laiką kabėjau žemyn galva ir būtent tik dabar atsistoju ant kojų?” – „Stiliui” kalbėjo moteris.

Grįžę į Lietuvą sutuoktiniai rengs dar vieną puotą – artimiesiems ir draugams, gyvenantiems Lietuvoje. Jau nuspręsta, kad šventė vyks R.Petrauskui priklausančiame Šešuolėlių dvare, kuriame Danutė jaučiasi lyg rojuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.