„Mis visata“ konkursas: S.Burbaitė suknelėmis ir asmeniniu treneriu jau pasirūpino

„Mis visata 2013” grožio konkursas šiais metais vyks Maskvoje. Nors didysis finalas tik lapkričio mėnesį, šių metų pirmosios vicemis titulą pelniusi panevėžietė Simona Burbaitė (21 m.) jau pasirūpino konkurso suknelėmis ir subūrė stilistų komandą. Negana to, kartu su asmeniniu treneriu kiekvieną dieną pluša sporto salėje. Visa tai tam, kad Rusijoje tinkamai atstovautų Lietuvai.

Tam, kad geriau jaustųsi ir padailintų savo kūno linijas S.Burbaitė intensyviai dirba su asmeniniu treneriu. Gražuolė tikisi, kad sportas suteiks jai grakštumo.<br>D.Gražio nuotr.
Tam, kad geriau jaustųsi ir padailintų savo kūno linijas S.Burbaitė intensyviai dirba su asmeniniu treneriu. Gražuolė tikisi, kad sportas suteiks jai grakštumo.<br>D.Gražio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 13, 2013, 1:51 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 5:56 AM

Vilniaus Gedimino technikos universiteto kūrybinių industrijų studentė pirmą savaitę po laimėto titulo atsivertė savo užrašų knygelę, kurioje apstu telefono numerių, ir pradėjo dairytis, kas jai galėtų pagelbėti ruošiantis tarptautinėms gražuolių varžytuvėms. Simona atvira – mėgėjai netiko, norėjo tik profesionalų pagalbos.

„Pirmiausia ėmiau domėtis žmonėmis, kurie gerai išmano savo darbą ir galėtų tinkamai paruošti konkursui. Jaučiu didelę atsakomybę atstovaudama mūsų šaliai Maskvoje. Domėjausi stilistais, vizažo ir plaukų meistrais, kurie išmokytų mane grožio gudrybių, paaiškintų kaip pabrėžti geriausius bruožus. Padėtų man atsiskleisti kaip asmenybei“, - pasakojo Simona. Merginai jau talkina makiažo specialistė Vaida Venckutė, stilistė Austėja Jablonskytė, grožio centro „KristiAna“ kirpėjas Benas Venskaitis. Naudingų patarimų negailėjo ir „Mis Lietuva“ konkurso organizatorius, verslininkas Benas Gudelis su žmona Izolda.

Tam, kad geriau jaustųsi ir padailintų savo kūno linijas S.Burbaitė intensyviai dirba su asmeniniu treneriu Mantu Petruliu. Su juo mergina susitinka kiekvieną dieną. Ir taip - iki spalio pabaigos. Gražuolė tikisi, kad sportas suteiks jai grakštumo.

Mados namų „La Boutique“ savininkė Indrė Pašvenskienė panevėžietei davė kelias kokteilinio stiliaus sukneles. Tuose pačiuose mados namuose S.Burbaitė susipažino su dizainere Diana Nevedomskyte. Ji merginą papuoš šilko suknelėmis. „Su jomis jaučiuosi tikra karalaite. Įsimylėjau kiekvieną iš tų suknelių“, - patikino Simona.

Kiekvienos merginos svajonė bent akimirkai pasidabinti dizainerio Juozo Statkevičiaus apdaru. Simonai pasisekė. Būtent J.Statkevičiaus vakarine suknele ji pasipuoš finaliniam pasirodymui ant scenos.

Rugsėjo pradžioje iš konkurso „Mis visata“ organizatorių lietuvė gavo laišką su prašymu užpildyti dalyvės anketą ir atsiųsti nuotraukas, kurios bus patalpintos į oficialų konkurso internetinį puslapį. Negana to, fotografijas vertins teisėjų kolegija. Darant fotosesiją Simonai talkino fotografai Ramūnas Tanguris ir Darius Gražys.

„Esu tikrai nustebusi, kad man pavyko suburti tokią šaunią komandą. Nuostabių žmonių bei profesionalų gretos komandoje vis didėja. Džiugu, kad manimi tiki ir padeda ruoštis šiam svarbiam gyvenimo įvykiui. Kiekvienas iš šių žmonių prisideda prie mano asmeninio tobulėjimo“, - portalui lrytas.lt sakė S.Burbaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.