Auksinės rinktinės vakarėlyje akys krypo į gražuolę Š.Jasikevičiaus žmoną A.Douką

Šeštadienio vakarą į Kauno „Žalgirio“ areną susirinkę krepšinio aistruoliai ne tik džiūgavo dėl įspūdingos 2003 metų Lietuvos krepšinio rinktinės pergalės prieš „EuroStars“ komandą.

Švęsti pergalės kviestinė publika ir žaidėjai susirinko į „Žalgirio“ arenoje esantį restoraną.<br>M.Patašiaus nuotr.
Švęsti pergalės kviestinė publika ir žaidėjai susirinko į „Žalgirio“ arenoje esantį restoraną.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Sep 15, 2013, 7:53 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 4:53 AM

Gausiai susirinkę žiūrovai taip pat išvydo nuotaikingą šou. Šalia aikštės įrengtoje scenoje grupės ŽAS ketveriukė atliko pergalės himną „Fortūna“. Žiūrovus linksmino merginų grupė „Roxy Five“, naujo televizijos muzikinio projekto „Romeo ir Džiuljeta“ dalyviai Vaidas Baumila ir Raminta Naujanytė-Bjelle.

Viena didžiausių staigmenų buvo krepšininko Šarūno Jasikevičiaus pasirodymas su mikrofonu rankoje. Jis su dainininku Marijonu Mikutavičiumi atliko dainą „Trys milijonai“.

Nors sportininkas prieš išeidamas į sceną gerokai jaudinosi, jis nesumaišė žodžių ir pasirodė šauniai.

Švęsti pergalės kviestinė publika ir didžioji Lietuvos rinktinės žaidėjų dalis susirinko į „Žalgirio“ arenoje esantį restoraną.

Pabendrauti susirinko ir beveik visa „EuroStras“ komanda.

Vienas pirmųjų restorane pasirodė krepšininkas Eurelijus Žukauskas su žmona Jolanta, vėliau prie jų prisijungė komandos žaidėjai Mindaugas Žukauskas su žmona Lina ir Virginijus Praškevičius su žmona Živile.

Vieni paskutiniųjų restorane pasirodė Š.Jasikevičius su kone visų vakarėlio dalyvių dėmesį patraukusia gražuole graike žmona Anna Douka. Su garsia pora atvyko ir krepšininko brolis Vytenis Jasikevičius su žmona Monika.

Š.Jasikevičius ir A.Douka mielai fotografavosi ir vieni, ir su vakarėlyje buvusiais svečiais, tačiau daug kalbėtis su žurnalistais ar gerbėjais sportininkas nebuvo linkęs.

Jam ypač nepatiko klausimas apie naująjį krepšinio sezoną, mat krepšininkas iki šiol dar nėra sulaukęs pasiūlymo iš jokio stipraus Europos klubo.

„Nežinau. Kol kas nežinau“, – trumpai atkirto krepšininkas ir pasuko valgiais nukrauto stalo link. Kartus su komandos draugais neoficialioje aplinkoje švęsti pergalės neatvyko Darius Songaila, Ramūnas Šiškauskas, Arvydas Macijauskas, komandos treneris Valdemaras Chomičius.

Restorane surengtoje šventėje dalyvavo europarlamentaras Rolandas Paksas su sūnumi Mindaugu, advokatė Aušra Ručienė su vyru Rimu ir dukromis Dovile bei Deimante, Jonavos rajono meras Mindaugas Sinkevičius su sužadėtine Aiste Plūkaite.

Čia buvo galima sutikti ir žinomus muzikos bei pramogų pasaulio atstovus: kino ir televizijos prodiuserį Rolandą Skaisgirį su žmona Vaida, aktorę Mildą Štakėnaitę ir televizijos laidų vedėją Sandrą Daukšaitę-Petrulėnę su vyru Aurimu ir dukrele Elze, dainininką V.Baumilą, grupę ŽAS, modelį Viktoriją Bruzgaitę su draugu Karoliu Kundrotu, fotografą Rolandą Vilkauską-Pripsą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.