Prabangiame „Martini“ gimtadienyje spindėjo ir A.Valentaitė

Specialiai lrytas.lt, Komas

"Martini" gimtadienis vyko Italijoje.<br>V.Morkevičiaus nuotr.
"Martini" gimtadienis vyko Italijoje.<br>V.Morkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Sep 20, 2013, 7:45 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 12:24 AM

Šiltą ir saulėtą ketvirtadienio vakarą Italijoje, prie Komo ežero įsikūrusioje viloje „Erba“, spindėjo išskirtinė publika. Čia įspūdingai buvo paminėtas 150-asis „Martinigimtadienis.

Prabanga alsuojančioje viloje raudonuoju kilimu žengė ne mažiau prabangi publika.

Vakarėlio dalyvių akį traukė ir viešnia iš Lietuvos – Asta Valentaitė. Dizainerio Juozo Statkevičiaus suknele pasipuošusi Asta puikia leido laiką ir rado bendrą kalbą su daugeliu svečių. Pernai „Martini Royale Casting“ atrankos finalininkė, o šiemet „Martini“ 150 sėkmės formulių konkurso komisijos pirmininkė ne tik puikiai leido laiką, bet ir mezgė naujas pažintis.

Viloje svečiavosi ir reklamos specialistė Laurita Grigaliūnaitė – sėkmės formulių konkurso Lietuvoje nugalėtoja. Vakarėliui pati, be dizainerių pagalbos, pasipuošusi mergina sužavėjo daugelį susirinkusių svečių.

Itališko stiliaus ir aistros netrūko ir svečių aprangoje. Į prabangų itališką aprangos kodą atsižvelgė visi, tuo pamalonindami vakarėlio šeimininką, kompanijos atstovą Facundo Bacardi.

„Šis vakaras yra fantastiškas, tikiuosi, jūs puikiai leidžiate laiką“, – teištarė F.Bacardi sveikindamas susirinkusiuosius.

Šešiems šimtams svečių koncertavo ir garsiąją kompaniją su įspūdingu gimtadieniu sveikino pasaulinio garso žvaigždės Lily Allen ir pianistas Chilly Gonzalesas, plokšteles prie pulto suko diskžokėjus Markas Ronsonas.

Viloje veikė net keli „Martini“ barai, atspindintys vis kitą šio gėrimo etapą: nuo klasikinio iki šių dienų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.