Šalies elitui – išskirtinė proga pamatyti vieną dieną Lietuvoje eksponuojamą Džuljetos skulptūrą

Ketvirtadienio vakaras Vilniuje buvo neeilinis - „Pirklių klube“ atidengta italų menininko Albano Poli restauruota Džuljetos skulptūra.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2013, 9:12 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:21 PM

Išskirtinę progą pamatyti Džuljetos skulptūrą vilniečiams dovanojo Veronos miesto savivaldybė ir dekoro salono „Da Vinci“ savininkas Giosue Sapio.

Į iškilmingą šventę atvykę svečiai iš Italijos patikino, kad tai pirmasis kartas, kai garsiąją Džuljetos skulptūrą galima pamatyti ne Veronoje. Tiesa, skulptūra Vilniuje demonstruojama tik vieną dieną. Vėliau ji bus nugabenta į kitus pasaulio kraštus.

Garsioji Džuljetos skulptūra kiekvienais metais pritraukia tūkstančius turistų iš viso pasaulio. Įsimylėjėliai tiki, kad uždėję ranką ant dešiniosios Džuljetos krūties, juos lydės laimė ir sėkmė.

Į skulptūros atidengimą susirinkę garsiausi Lietuvos ir Italijos verslininkai, pramogų pasaulio atstovai taip pat nepraleido progos paliesti sėkmę nešančios skulptūros.

Itališka dvasia alsuojančiame renginyje svečiai buvo vaišinami kulinarinio lofto „Čiop Čiop” virtuvės šefo ir savininko Ronaldo Nagrockio gamintais itališkais užkandžiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.