NBA vasaros lygos vaizdo klipe įsiamžino ir gražuolė J.Valančiūno žmona Eglė

Europos krepšinio čempionato sidabro medaliu pasipuošęs „Toronto Raptors“ žaidėjas Jonas Valančiūnas (21 m.) žvaigždė ne tik Lietuvoje. Jo sugebėjimai krepšinio aikštelėje vertinami ir už Atlanto. O štai, vaizdo klipe iš NBA vasaros lygos, kuri vyko Las Vegase, J.Valančiūnas buvo dominuojanti asmenybė. Tiesa, smagioje juostoje įsiamžino ir tuometinė Jono sužadėtinė, o dabar jau sutuoktinė Eglė Ačaitė-Valančiūnienė (25 m.).

Vilkėdama maudymosi kostiumėliu smulkutė E.Valančiūnienė, patogiai įsitaisiusi ant aukštaūgio pečių, šypsosi krepšininko gerbėjams tiesiai į kamerą. Pora atrodo laiminga ir atsipalaidavusi.
Vilkėdama maudymosi kostiumėliu smulkutė E.Valančiūnienė, patogiai įsitaisiusi ant aukštaūgio pečių, šypsosi krepšininko gerbėjams tiesiai į kamerą. Pora atrodo laiminga ir atsipalaidavusi.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2013, 2:18 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:00 PM

Nuotaikingame vaizdo klipe rodomi vaizdai iš NBA vasaros lygos žaidėjų kasdienybės: akimirkos aikštėje, automobiliuose pakeliui į varžybas, atokvėpio minutės.

Daugelis atkreipė dėmesį, kad lietuvį krepšininką vaizdo klipe galima išvysti dažniausiai.

Viename iš kadrų Jonas įamžintas su savo žmona baseine. Vilkėdama maudymosi kostiumėliu smulkutė E.Valančiūnienė, patogiai įsitaisiusi ant aukštaūgio pečių, šypsosi krepšininko gerbėjams tiesiai į kamerą. Pora atrodo laiminga ir atsipalaidavusi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.