„Mis Lietuva“ finalininkė V.Vaičaitė – įsimylėjusi ir laiminga

Vienoje televizijos pokalbių laidų neseniai buvau puolama, kad esu auksinio jaunimo atstovė, neturinti rūpesčių ir lengva ranka leidžianti tėvų pinigus.

V.Vaičaitė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
V.Vaičaitė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Viktorija Vaičaitė

Oct 2, 2013, 7:04 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:24 PM

Ne paslaptis, kad mane išlaiko ir už mano mokslus moka tėvai. Tačiau man – tik 20 metų. Visus mano grupės draugus, su kuriais Vytauto Didžiojo universitete dieninėse studijose kremtu psichologijos mokslus, išlaiko tėvai. Nė vienas jų nedirba.

Kai paskaitos ir pasirengimas joms trunka nuo ryto iki vakaro, galimybės dirbti ir save išlaikyti neturiu. Neabejoju, kad baigusi studijas užsidirbsiu pragyvenimui.

Svajoju tapti psichologe. Esu įsitikinusi, jog šis darbas man puikiai seksis. Žmonės man atvirai pasakoja savo džiaugsmus ir bėdas. Jau dabar esu vadinama draugių psichologe.

* * *

Seku savo mamos Eglės Gražėnaitės pėdomis. Ji 2007 metais konkurse „Kauno ponia” buvo pripažinta elegantiškiausia dalyve, o aš tapau šiųmečio konkurso „Mis Lietuva” finalininke.

Tačiau svarbiausia man – tęsti mamos pradėtus darbus, padėti vaikų namų auklėtiniams. Mano mama augina keturis savo vaikus ir jau daug metų globoja sunkiai sergančią merginą iš vaikų namų, padeda vaikų globos namuose gyvenantiems mažyliams.

Kartu su ja dažnai lankausi vaikų namuose, daug su jais bendrauju, dovanoju drabužių, kitų daiktų.

* * *

Buvau muzikos grupės „Dolce Vita” narė, dabar pradedu solinę karjerą, atlieku dainas, kurias sukūrė kompozitorius Linas Adomaitis.

Esu gavusi ne vieną pakvietimą tapti įvairių merginų grupių nare. Kol kas dar nepriėmiau nė vieno, tačiau tikiu, kad gausiu tokį pasiūlymą, kad neįstengsiu atsispirti.

Norint tapti dainininke nepakanka vien gero balso ir išvaizdos. Būtina turėti tvirtą charakterį, žavesio, talentą, sugebėti atlaikyti kritiką, pavydą, atsispirti pagundoms.

* * *

Šiuo metu esu įsimylėjusi ir laiminga, nes prieš metus sutikau savo žmogų. Tai pirmoji mano rimta draugystė.

Iki šiol mano draugystės su vaikinais greičiau buvo vaikiški susižavėjimai, o ne meilė, kuri yra varomoji jėga, gyvenimo džiaugsmas ir prasmė.

Draugas už mane vyresnis devyneriais metais. Jis savimi pasitikintis, savarankiškas, mylintis, globėjiškas.

Man svarbu, kad vyrui didžiausia vertybė būtų šeima. Kalbu ne tik apie norą eiti prie altoriaus, bet ir šeimos branginimą, puoselėjimą. Tik su tokiu vyru norėčiau sieti savo gyvenimą, kurti ateitį, auginti vaikus.

* * *

Laisvalaikiu mėgstu ne tik dainuoti. Sportuoju, keliauju ir skaitau knygas.

Dainos džiugina mano sielą, sportas padeda išlaikyti dailias kūno linijas ir gerą savijautą, kelionės plečia akiratį ir suteikia gerų emocijų, o knygos – žinių.

Labiausiai mane domina psichologinė literatūra. Ją skaitau ne vien todėl, kad studijuoju šį mokslą. Man įdomu, kaip ir kodėl žmonės elgiasi tam tikrose situacijose, kaip mąsto, ką kalba ir jaučia. Mane domina ir parapsichologija, bioenergetika, mistika, todėl ieškau literatūros ir šiomis temomis.

Esu aplankiusi daugybę pasaulio šalių, įvairių miestų, mačiusi nuostabių gamtos kampelių.

Didžiausią įspūdį man paliko Niujorkas. Jis šiuolaikiškas, judrus ir labai didingas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.