M.Kvietkutei-Šedžiuvienei specialistai pagražino veidą

Grupės „Pop Ladies“ atlikėja Monika Kvietkutė-Šedžiuvienė (21 m.) nelaukia brandaus amžiaus, kad pradėtų rūpintis savo veido oda. Mergina vis dažniau užsuka į grožio salonus tam, kad patobulintų savo išvaizdą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2013, 2:38 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:53 PM

Šį kartą Monika apsilankė sostinėje įsikūrusioje „Bioteb“ grožio studijoje. Ten jai buvo atlikta regeneruojanti veido, kaklo ir dekolte procedūra. Atlikėja patikino, kad po koncertų, filmavimų ir įvairių renginių jos veido oda praranda skaistumą, todėl pasilepinti atstatomosiomis procedūroms į grožio salonus ji užsuka vis dažniau. Neturėdama laiko užsukti pas specialistus, drėkinančias veido kaukes pasidaro pati namuose.

„Naudoju nemažai makiažo priemonių. Ypač koncertuodama. Po vasaros sezono, kada saulė ir karštis nualina veido odą, man būtinai reikėjo ją atgaivinti. Specialiu aparatu salone man buvo atlikta neskausminga regeneruojanti procedūra, kuri pristabdo senėjimą, suteikia stangrumo, naikina randus, oda pasidaro elastinga ir švytinti. Šiai procedūrai neprireikė jokių adatų, ji buvo maloni ir atpalaiduojanti“, – portalui lrytas.lt sakė M.Kvietkutė-Šedžiuvienė.

Monika patikino, kad pas plastikos chirurgus, kitaip nei kai kurios jos scenos kolegės, nesilanko. Botulino toksino ar hialurono rūgšties injekcijų mergina dar neišbandė. Tačiau mano, kad sulaukusi vyresnio amžiaus, į šias intervencijas ranka nenumos. 

„Galbūt man to iš tiesų kada prireiks. Tačiau viskam turi būti ribos... Viena kita raukšlelė suteikia moteriai žavesio. Dabar man užtenka veido drėkinimo procedūrų ir masažų“, – nusišypsojo Monika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.