Po grožio procedūrų milijonierius U.Kiguolis pratrūko nešvankiais keiksmais

Niekam ne paslaptis, kad išvaizdą šiais laikais galima pasitobulinti padedant profesionalams. Nemalonūs potyriai per grožio procedūras yra menkniekis, palyginti su pasitikėjimo savimi įkvepiančiu rezultatu. Vis dėlto dauguma garsenybių slepia besinaudojančios medikų paslaugomis: krūtys pačios padidėja, riebalai nuo juosmens dingsta dėl stebuklingų dietų, o veido oda nesensta dėl genų...

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2013, 7:44 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:39 PM

Štai milijonierius Ugnius Kiguolis pats atskleidė, kad lankosi pas grožio specialistus. Nuotrauką, padarytą po procedūros, jis paviešino socialiniame tinkle „Facebook“. Fotografijoje matyti dėl kraujo plazmos injekcijų procedūros ištinę U.Kiguolio paakiai.

Naujienų portalui lrytas.lt pasiteiravus, kodėl jis nė nebando slėpti, kad darosi grožio procedūras, milijonierius nevyniojo žodžių į vatą: „Man giliai p***ui, ką apie mane galvoja, ką rašo ir ką šneka.“

Tiesa, kraujo plazmos injekcijos leidžiamos dėl kitokių priežasčių nei botulinas. U.Kiguoliui atlikta procedūra ne tik jaunina veido odą, bet ir atstato kraujotaką.

„Jau daug metų mane vargina tamsių paakių problema, sutrikusi kraujotaka paakiuose. Todėl mano paties kraujas ir naudojamas problemos sprendimui. Be abejo, tokia procedūra dar ir jaunina. Kadangi nesu pirmos jaunystės, truputį padėvėtas, tai galbūt keletas tokių procedūrų išspręs daugiametes problemas“, – svarstė U.Kiguolis, ketvirtadienį perėjęs pirmąjį kraujo plazmos injekcijų seansą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.