Salono jubiliejuje Kaune garsenybės atšventė ir D.Urbonavičiūtės gimtadienį

Kauno centre ketvirtadienio vakarą duris atvėrė neseniai atnaujintas pastatų kompleksas, kuriame įsikūrė "Dizaino namai". Jis vienija keturias interjero, eksterjero ir apšvietimo sprendimais užsiimančias įmones. Atidarymo proga įmonės surengė du prabangius vakarėlius, į kuriuos skirtingų salonų vadovai kvietė jiems svarbius svečius. Todėl neišvengta kuriozinių situacijų, kai į vieną vakarėlį atvykusi kviestinė publika tik po kurio laiko suprato, jog ne ten pataikė ir skubėjo atverti greta esančio salono duris.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Oct 3, 2013, 10:51 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:34 PM

Tik vakarui baigiantis tokios problemos nekilo, nes kone visi įsidrąsinę svečiai iš vienos atidarymo šventės traukė į kitą ir apžiūrėjo visas maždaug 450 kvadratinių metrų užimančias pastato erdves. Visuose salonuose jie buvo priimti svetingai ir sulaukė ypatingų  vaišių: šeimininkų rankomis ruoštų cukruotų migdolų, trintos baravykienės, naminio balto sūrio su aguonomis, įvairių užkandžių ir  prabangių gėrimų.

"Dizaino namuose" veiksiančių įmonės "Studio Casa" vadovas Aidas Stanionis, salono "Lempa" vadovas Giedrius Spėčius ir salonui  "Fabrikas" vadovaujantis Skirmantas Zygmantas į atidarymo šventę pakvietė gausų būrį šalies architektų ir verslininkų, o interjero salono "Retroforma" įkūrėja Lina Kalinauskaitė—Forsman - savo bičiulius, kurių daugelis — verslo ir pramogų pasaulio garsenybės.

Šventėje buvo stilistas Mantas Petruškevičius, kuris padėjo paruošti saloną, dizainerė Audronė Bunikienė, modelių agentūros savininkė Jolanta Sadauskienė, advokatė Raimonda Kazlauskienė. Specialiai iš Vilniaus į salono atidarymo šventę atvyko viena iš renginio organizatorių Agnė Grigaliūnienė, muzikologas Darius Užkuraitis su drauge Nijole Statkute, televizijos laidų vedėjas Rimas Šapauskas, kuris visą vakarą rūpinosi muzika, dizainerė Daiva Urbonavičiūtė.

Ji spalio 3-ąją šventė 41-ąjį gimtadienį, todėl vakarėlyje Kaune sulaukė ypatingo dėmesio ir daugybės sveikinimų.Prieš keletą dienų dešinės rankos piršto operaciją patyręs M.Petruškevičius jai sukūrė išskirtinę puokštę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.