Išsiskyręs su žmona olimpietis M.Mizgaitis pamilo krepšininkę A.Abromaitę

Pekino olimpinėse žaidynėse bronzos medalį iškovojęs graikų-romėnų imtynininkas Mindaugas Mizgaitis (33 m.) prieš ketverius metus amžinos meilės įžadus davė policijos tyrėjai, buvusiam modeliui Renatai Šileikytei (28 m.). Idealia laikyta šeima bendru guoliu nesidalija. Vyras džiaugiasi kitos moters draugija.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Oct 4, 2013, 3:53 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 11:53 AM

Šie metai Renatai ir Mindaugui - lemtingi. Poros santuoka oficialiai nutraukta birželio mėnesį. Olimpietis apie skyrybas daug kalbėti nebuvo linkęs. „Jos įvyko ir tiek. Kam nenutinka...“, – sakė sportininkas.

Dabar vyras šiltus jausmus puoselėja gražiausia šalies krepšininke tituluojamai klaipėdietei Agnei Abromaitei (33 m.). Portalo lrytas.lt paklaustas, ar skyrybų su žmona Renata priežastis buvo būtent romanas su A.Abromaite, Mindaugas patikino, kad ne. Artimus santykius su Agne, kuri dešimt metų žaidė užsienio krepšinio komandose, imtynininkas užmezgė tik po oficialios ištuokos.

Vyrų dėmesio nestokojanti A.Abromaitė dažnai palaikoma ne krepšininke, o modeliu. Ypač užsienyje. Dėmesį į ilgaplaukę atkreipė ir Mindaugas, nebeslepiantis, kad į jo širdį pasibeldė nauji jausmai.

„Su Agne buvome pažįstami dar vaikystėje. Mokyklos laikais draugavome, tačiau išsiskyrėme. Kiekvienas kūrėme atskirus gyvenimus, o po keliolikos metų vėl susitikę pajutome artimą ryšį“, – pasakojo imtynininkas. Pora kartu apsigyveno Vilniuje.

A.Abromaitė prieš mažiau nei metus pabaigė profesionalios krepšininkės karjerą. Didžiojoje Britanijoje, kurioje gyvena jos mama, moteris studijuoja sveikatos mokslus.

***

M.Mizgaitis su buvusia žmona Renata susipažino internete. Trejus metus draugavę 2009 m. jiedu susituokė vienoje iš sostinės bažnyčių. 2010 metų lapkritį porai gimė sūnus Ernestas.

A.Abromaitė kartą taip pat buvo ištekėjusi ir krepšinio pasaulyje buvo žinoma Čiūdarienės pavarde.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.