A.Jagelavičiūtė negali sau leisti 33-iojo gimtadienio šventės

Dizainerė, stilistė ir televizijos laidų vedėja Agnė Jagelavičiūtė spalio 7-ąją sulaukė Kristaus amžiaus – 33 metų. Nuo pat ryto Agnę sveikina jos bičiuliai, kolegos ir gerbėjai, tačiau pakelti šampano taurę į savo sveikatą moteris dar neturėjo kada. Darbai – svarbiau.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2013, 3:20 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:57 AM

Kalbėdamasi su portalu lrytas.lt moteris sakė, kad yra pačiame darbų įkarštyje, todėl triukšmingas gimtadienio šventimas nenusimato. Tiesa, žinant Agnės bičiulius, kaži ar jie leis draugei gimtadienio dieną užsikrauti darbais ir pamiršti linksmybes.

„Šiuo metu labai daug dirbu, negaliu sau leisti gimtadienio šventimo. Dabar kaip tik prisidedu prie naujo projekto, filmo kūrimo, tačiau nieko konkrečiai dar negaliu atskleisti“, - trumpai kalbėjo A.Jagelavičiūtė.

Agnė šį sezoną tapo LNK eteryje startavusio kulinarinio šou „Skonis“ viena iš teisėjų. Vasaros pradžioje sostinėje esančiame salone „Decolte boutique“ A.Jagelavičiūtė pristatė savo pačios kurtą drabužių kolekciją „Agnė Jagelavičiūtė for Decolte“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.