Į „Mis visata“ konkursą Maskvoje išskrendanti S.Burbaitė nesibaimina politinių dalykų

Lietuva lapkričio 9 dieną lauks žinių iš Maskvos. Tą dieną Rusijos sostinėje vyks grožio konkursas „Mis visata 2013“. Antrą kartą istorijoje gražuolė iš Lietuvos atstovaus šaliai amerikiečių milijardieriaus Donaldo Trumpo organizuojamame konkurse. Į jį šiais metais vyksta „Mis Lietuva 2013“ pirmoji vicemis Simona Burbaitė (21 m.).

„Vykstu į Maskvą nesijaudindama, negalvoja apie politinius dalykus ir esu nusiteikusi optimistiškai. Arba man pasiseks, arba ne. Savimi pasitikiu, kitaip nebūčiau išdrįsusi dalyvauti „Mis Lietuva“ konkurse“, - kalbėjo S.Burbaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„Vykstu į Maskvą nesijaudindama, negalvoja apie politinius dalykus ir esu nusiteikusi optimistiškai. Arba man pasiseks, arba ne. Savimi pasitikiu, kitaip nebūčiau išdrįsusi dalyvauti „Mis Lietuva“ konkurse“, - kalbėjo S.Burbaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-10-09 15:18, atnaujinta 2018-02-21 08:08

Vilniuje gyvenanti panevėžietė S.Burbaitė portalui lrytas.lt sakė, kad tai, jog ji vyksta į konkursą „Mis visata“, jau yra pasiekimas. Lietuvos atstovei tik antrą kartą suteikta galimybė dalyvauti antrose pagal populiarumą grožio varžytuvėse.

Simona savo galimybių laimėti nevertina kukliai. „Viskas yra įmanoma. Vykstu į Maskvą nesijaudindama, negalvoju apie politinius dalykus ir esu nusiteikusi optimistiškai. Matysime, kaip man seksis. Savimi pasitikiu, kitaip nebūčiau išdrįsusi dalyvauti konkurse „Mis Lietuva“, – kalbėjo Vilniaus Gedimino technikos universiteto kūrybinių industrijų studentė.

Simona prisimena, kad jos senelis dar vaikystėje jai sakė, jog anūkė taps pasaulio gražuole. „Tikėkimės, kad senelio žodžiai bus pranašiški“, – nusijuokė S.Burbaitė. Mergina neslėpė – bjauriojo ančiuko sindromas jos nekankino, iš aplinkinių visada sulaukdavo širdį paglostančių žodžių. Prie komplimentų Simona pripratusi.

Į Maskvą lietuvė išskrenda spalio 20 dieną. Tris savaites su dar devyniasdešimčia merginų tęs pasiruošimą „Mis visata“ finalui.

Simonos lagamine – dvylika vakarinių ir kokteilinių suknelių. Finalinę suknelę gražuolei paskolino dizaineris Juozas Statkevičius. Rusijoje mergina vilkės mados namų „La Boutique“ apdarais, dizainerių Dianos Nevedomskytės ir Airidos Skrickienės suknelėmis.

Stiliaus klausimais Simonai pataria vizažo meistrė Vaida Venckutė, grožio centro „KristiAna“ meistrai, kirpėjas Benas Venskaitis, stilistė Austėja Jablonskytė. Tiesa, profesionalų komanda į Rusiją merginos nelydės. Konkurse lietuvė prieš veidrodį gražinsis pati.

Tam, kad geriau jaustųsi ir padailintų savo kūno linijas, S.Burbaitė intensyviai dirba su asmeniniu treneriu Mantu Petruliu treniruoklių salėje. Mantas su Simona susitinka kiekvieną dieną. Ir taip – iki išvykimo. Numesti svorio gražuolei nereikia, kūną ji nori tik padailinti.

„Sportuoju intensyviai ir stengiuosi sveikai maitintis. Bandau nevalgyti po šeštos valandos vakaro. Nesilepinu miltiniais patiekalais ir saldumynais“, – apie pakitusius mitybos įpročius kalbėjo S.Burbaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.