Pasaulinės gražuolių varžytuvės R.E.Mazurevičiūtę ne tik džiugino, bet ir nuvylė

Gražiausia šių metų mergina Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė (22 m.) jau antrą savaitę džiaugiasi lietuvišku rudeniu gimtajame Kaune. Prieš mėnesį „Mis Lietuva 2013“ titulo laimėtoja laiką leido Indonezijoje. Ten vyko grožio konkursas „Mis pasaulis“. Rūta Elžbieta atvira – nepatekus į finalinį dvidešimtuką nusivylimo būta, tačiau per pasiruošimą konkursui ji ne kartą organizatorių buvo minima kaip reali pretendentė į karūną.

„Konkurse vieni dalykai džiugino, kiti priešingai – nuvylė. Kaip bebūtų, smagu dalyvauti aukšto lygio renginyje, kuriame tave supa gražios merginos ir profesionalūs atlikėjai“, - kalbėjo gražiausia šių metų lietuvė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„Konkurse vieni dalykai džiugino, kiti priešingai – nuvylė. Kaip bebūtų, smagu dalyvauti aukšto lygio renginyje, kuriame tave supa gražios merginos ir profesionalūs atlikėjai“, - kalbėjo gražiausia šių metų lietuvė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Oct 9, 2013, 2:33 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:08 AM

„Per repeticijas teko būti ne tik geriausiųjų dvidešimtuke, bet ir dešimtuke, todėl per finalą neišgirdusi savo numerio, nusiminiau. Džiugu bent tiek, kad repeticijose ne kartą buvau išrinkta tarp geriausiųjų. Merginų dalyvavo 126, todėl tai – taip pat laimėjimas. Džiaugiausi ir tokiu įvertinimu“, – portalui lrytas.lt sakė R.E.Mazurevičiūtė.

Visos konkurso dalyvės aplinkinius žavėjo grožiu. Varžovės buvo stiprios, o finale karūna pasipuošė tik viena – filipinietė Megan Young. Prieš paskelbiant nugalėtoją lietuvė nenumanė, kad pasaulio gražuolės titulas atiteks būtent Megan, tačiau repeticijose dalyvės spėliodavo, kuri taps laimėtoja, o Filipinų atstovės vardas ne kartą nuskambėjo iš konkursančių lūpų.

„Matyt, draugiškos kaimynystės principai galioja ne tik „Eurovizijos“ dainų konkurse. Užpernai buvo išrinkta kinė, pernai – kaimyninės šalies atstovė indonezietė. Megan atvyko palaikyti gausus būrys filipiniečių gerbėjų, tai galbūt prisidėjo prie jos sėkmės. Per konkurso pasiruošimą su Megan ne kartą šnekučiavomės, prieš išeidamos į sceną kartu nusifotografavome vilkėdamos nacionaliniais kostiumais“, – prisiminimais dalijosi Rūta Elžbieta.

Lietuvė iš kitų šalių gražuolių ir konkurso stilistų sulaukė komplimentų apie pačios vilkėtas sukneles. Vizažistai džiaugėsi, kad Rūtai Elžbietai nesunku daryti makiažą – veidas be trūkumų, todėl nereikėjo pasitelkti gausybės maskuojančių kosmetikos priemonių. „Pagirdavo žalias akis ir šviesius ilgus plaukus“, – nusišypsojo Vytauto Didžiojo universiteto teisės studentė.

R.E.Mazurevičiūtės suknelės, kurių mergina į Indoneziją vežėsi šešiasdešimt, buvo elegantiškos ir gana subtilios, o tai, pasirodo, buvo tik pliusas. „Pūstas“ vakarines sukneles vilkėjusios merginos sunkiai paėjo slidžiu scenos grindiniu, todėl suvaržyti judesiai dalyves pavertė komiškais personažais. „Kai kurios jų scenoje atrodė tarsi čiuožtų ledu“, – nusijuokė Rūta Elžbieta. Finalo metu lietuvės vilkėta dizainerio Juozo Statkevičiaus suknelė sužavėjo ne vieną konkurso dalyvę. Kitų šalių gražuolės teiravosi, kas ją papuošė aukštosios mados kūriniu.

Džakartoje paskelbus šių metų „Mis pasaulis“ laimėtoją, pirmosios ir antrosios vicemis vardus ir pavardes, gražuolės atidavė duoklę fotografams, o kiek vėliau rinkosi atšvęsti konkurso pabaigos. Gražuolės ir organizatoriai vyko į prabangų restoraną vakarienės. Svečius linksmino geriausi Indonezijos šou pasaulio atlikėjai. Visos merginos apdovanotos dovanomis – vardiniais daiktais. Lietuvę labiausiai pradžiugino dovanų gautas sėkmę nešantis vėžlys, kuriuos prieš finalinį pasirodymą dalyvėms įteikė konkurso kuratorė Julia Morley.

„Konkurse vieni dalykai džiugino, kiti priešingai – nuvylė. Kaip bebūtų, smagu dalyvauti aukšto lygio renginyje, kuriame tave supa gražios merginos ir profesionalūs atlikėjai“, – kalbėjo gražiausia šių metų lietuvė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024