G.Šapranausko skausmą malšina mylimoji Ugnė

Anapilin išėjusio aktoriaus Vytauto Šaprausko sūnus Gytis po tėvo netekties po truputį lankosi renginiuose ir šitaip bando grįžti į kasdienį gyvenimą. Sunkiomis ir smagiomis akimirkomis Gytį palaiko jo mylimoji Ugnė Baronaitė.

Sunkiomis akimirkomis Gytį palaiko jo mylimoji Ugnė Baronaitė.<br>T.Bauro nuotr.
Sunkiomis akimirkomis Gytį palaiko jo mylimoji Ugnė Baronaitė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2013, 9:59 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:51 AM

Portalo lrytas.lt žiniomis, Gytis ir Šiauliuose mokyklą baigusi Ugnė draugauja nuo šių metų pavasario pabaigos. Pora yra labai laiminga, o apie asmeninį gyvenimą vengia atvirauti. Aplinkinių dėmesį įsimylėjėliai patraukė pasirodę dizainerio Roberto Kalinkino madų šou sostinėje.

Nors Gytis ir Ugnė kartu jau ne vieną mėnesį, apsigyventi kartu neskuba. G.Šapranauskas gyvena savo bute, o iš pasiturinčios šeimos kilusi keleriais metais už jį jaunesnė Ugnė – kartu su broliu.

Šių metų kovo mėnesį kalbintas dienraščio „Lietuvos rytas“ priedo „Gyvenimo būdas“, G.Šapranauskas sakė, kad bendrauti su moterimis jam patinka, tačiau ne visos jų savybės žavi. Negali pakęsti naivumo ir kvailumo. Tuomet visai nesvarbu, kad dama išoriškai atrodo nepriekaištingai. Po dviejų sakinių Gyčiui tampa aišku, su kuo turi reikalą.

„Pirmiausia dėmesį atkreipiu į išvaizdą. Labai svarbu, kad atsirastų abipusė chemija. Juk iš pradžių valgai akimis, o po to šnekiesi. O jei atsikėlus iš ryto yra apie ką pasikalbėti, bendravimas gali tęstis“, – aiškino pašnekovas.

Moterys prie G.Šapranausko limpa kaip musės prie medaus. Toks įspūdis susidaro pasižvalgius pramogų pasaulio atstovų vakarėliuose.  Simpatiškam vyrui, vadovaujančiam sostinės barui „Tas Pubas“, klijuojama geidžiamo jaunikio etiketė.

„Nežinau, ar esu labai geidžiamas jaunikis. Neseniai viename leidinyje buvo išspausdintas geidžiamiausių Lietuvos vyrų sąrašas. Mano pavardės ten nebuvo“, – nusijuokė G.Šapranauskas.

G.Šapranauskas yra dėkingas tėvui, kuris jį išmokė tinkamai elgtis su damomis. „Juk pro duris moterį pirmą praleidi ne todėl, kad jos užpakalį nori apžiūrėti, o dėl to, jog taip esi išauklėtas“, – mestelėjo žodžio kišenėje neieškantis direktorius.

Pasirodo, G.Šapranauską traukia blogiukės. Bohemos labirintuose besisukiojančio vyro neerzina įžūliai besielgiančios, besikeikiančios moterys. Žinoma, su tam tikromis išlygomis. „Chamizmas, jei yra su skoningu humoro jausmu, man žavus. Bet tai ne visoms duota. Svarbiausia, kad moteris nebūtų kvaila arba perdėtai valdinga“, – patirtimi dalijosi Gytis.

Gyčio laisvalaikis – linksmybės, todėl mergina, norinti būti kartu su juo, turėtų mėgti klubus, vakarėlius. Ar daug reikia moteriai, kad ji būtų laiminga? Išgirdęs šį klausimą Gytis susimąstė, po to nusijuokė: „Manau, vienas mažas orgazmas kasdien – jau nebloga palaima. Žinoma, moteris dar reikia lepinti komplimentais ir dovanėlėmis. Jos tai mėgsta. Bet ne turtai – laimė.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo