R.Kalinkino madų šou pirmose eilėse įsitaisė stilingos garsenybės

Dizaineris Robertas Kalinkinas antrą kartą pristatė savo paties kurtą drabužių kolekciją. Šalies pramogų ir verslo pasaulio atstovai spalio 10-osios vakarą rinkosi į sostinės „Siemens“ areną pasižiūrėti, kuo šiais metais juos nustebins R.Kalinkinas.

Iš kairės: žurnaliste Rimantė Kulvinskytė, kirpėjas Valerijus Gigevič, modelis Gabrielė Martirosianaitė ir misė Vaida Grikšaitė-Česnauskienė (dešinėje).<br>D.Umbraso nuotr.
Iš kairės: žurnaliste Rimantė Kulvinskytė, kirpėjas Valerijus Gigevič, modelis Gabrielė Martirosianaitė ir misė Vaida Grikšaitė-Česnauskienė (dešinėje).<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2013, 9:03 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:51 AM

Šiemet renginys apėmė visą arenos perimetrą ir buvo dvigubai didesnis už pernai rudenį vykusį madų šou, kuriame taip pat buvo pristatytos būsimo šiltojo sezono tendencijos.

Iki prasidedant madų šou svečiai bendravo tarpusavyje gyvų ir dirbtinių gėlių oazėje - arena buvo papuošta margaspalvėmis gėlėmis ir jų vazonais. Ne vienas svečias pasijuto lyg būtų gėlių parduotuvėje ar džiunglėse.

R.Kalinkino kolekcijos pristatymas neapsiribojo vien tik pavasario ir vasaros drabužių parodymu. Be išskirtinės, netikėtos scenografijos, apimsiančios ne tik podiumą, bet ir visą areną, dizaineris į savo renginį pakvietė ir atlikėjus Jurgą Šeduikytę bei Leoną Somovą. Jie surengė gyvą pasirodymą ir kartu atliko dainas iš naujausio Jurgos albumo „Breaking the line“, kurį įkvėpė žinomi kino filmai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.