A.Jasaitytė-Čeburiak susilaukė antro vaikelio

Modelio Aistės Jasaitytės-Čeburiak ir jos vyro Romano Čeburiak namuose – pakili nuotaika. Pora susilaukė antro vaikelio. Pusketvirtų metukų pirmagimė Elzė dabar turi sesutę.

A.Jasaitytė-Čeburiak susilaukė antro vaikelio.<br>T.Bauro nuotr.
A.Jasaitytė-Čeburiak susilaukė antro vaikelio.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2013, 3:50 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:56 AM

Žinią apie kūdikio gimimą portalui lrytas.lt patvirtino Aistės vyras Romanas. Naujagimė ir gimdyvė jaučiasi puikiai.

Dar būdama nėščia žurnalui „Stilius“ A.Jasaitytė Čeburiak atviravo, kad laukdamasi antro vaikelio nebuvo labiau atsipalaidavusi nei savo įsčiose nešiodama pirmagimę Elzę. Moteris pasakojo, kad vaikelis labai lauktas ir išsvajotas.

Aistei buvo malonu stebėti, kaip keičiasi jos kūnas. Laukdamasi ji visiškai neišgyveno dėl to, kad yra storesnė, kad nebetinka ankstesni drabužiai.

„Toks požiūris atspindi moters savivertę. Nemanau, kad esu tik kūnas ir nieko daugiau. Laukdamasi Elzės nepriaugau daugybės kilogramų. Tikiu, kad daug priauga moterys, kurios nuolat neleisdavo sau valgyti kiek nori ir ko nori, itin prisižiūrėdavo. O pastojusios jos pradėjo valgyti už du, leido sau kur kas daugiau. Linkėčiau moteriai, sąmoningai pasirinkusiai motinystę ir trokštančiai vaikelio, leisti sau mėgautis besikeičiančiomis kūno formomis, o ne slėpti jas“, - prieš kurį laiką kalbėjo A.Jasaitytė-Čeburiak.

Aistė džiaugėsi, kad visus devynis laukimo mėnesius išgyveno ir vyras Romanas. Jis dalyvavo dukters Elzės gimime, ketina kartu būti ir dabar. Drauge ėjo į tėvystės kursus.

„Jei tarp vyro ir moters yra puikūs santykiai, abipusis ryšys, nėštumą išgyvena abu kartu. Moteriai kur kas sunkiau, jei vyras nesidomi laukimu. Visoms mums reikia artumo, buvimo kartu, rūpinimosi“, - žurnalui „Stilius“ pasakojo A.Jasaitytė-Čeburiak.

Pirmagimė Elzė jau seniai tėvelių prašė sesutės ar broliuko. „Elzė į darželį kol kas neina, tad labai nori bendrauti su kitais vaikais. Dukrelė vis sako, kad padės auginti, pataria dėl būsimo vardo“, - nusišypsojo Aistė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.