Paaiškėjo, kas rūpinsis L.Graužinienės įvaizdžiu ir garderobu

Dizaineriui Egidijui Sidarui (37 m.) teko atsakingas darbas, kurį vertins daug mados gerbėjų ir kritikų. Jis tapo naujosios Seimo vadovės Loretos Graužinienės (50 m.) siuvėju. Vilniaus mados namuose „Cantas”, kuriuose kuria E.Sidaras, politikė užsisakė naują švarko ir sijono kostiumėlį. Moteris susirūpinusi įvaizdžiu, todėl aplink save buria stilistų, dizainerių, makiažo ir šukuosenų meistrų komandą.

Vilniaus mados namuose „Cantas”, kuriuose kuria E.Sidaras, politikė užsisakė naują švarko ir sijono kostiumėlį.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vilniaus mados namuose „Cantas”, kuriuose kuria E.Sidaras, politikė užsisakė naują švarko ir sijono kostiumėlį.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Oct 16, 2013, 8:09 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:42 AM

Prieš penkerius metus, kai L.Graužinienė dalyvavo prezidento rinkimų kampanijoje, stiliaus klausimais jai patarė bene žinomiausias šalies įvaizdžio specialistas Mantas Petruškevičius, rašoma žurnale „Stilius".

Ir šiais metais M.Petruškevičius prisidės prie L.Graužinienės stiliaus kūrimo. Naujoji Seimo pirmininkė norėtų, kad buvęs laidos „Mados reidas” vedėjas rūpintųsi jos garderobu.

Mantas su malonumu prisimena metą, kai rūpinosi L.Graužinienės stiliumi: „Su Loreta buvo įdomu ir paprasta bendrauti. Ji puiki moteris.”

Ne vienas garsus šalies drabužių kūrėjas norėtų puošti svarbiausią parlamento ponią.

J.Statkevičius yra prisilietęs ir prie L.Graužinienės įvaizdžio. Per 2006 metais vykusį rinkiminį „darbiečių” suvažiavimą kone svarbiausia tema buvo naujasis politikės įvaizdis, sukurtas šio dizainerio. Nors L.Graužinienė tąsyk rinkimų nelaimėjo, ji dar ilgai buvo aptarinėjama žiniasklaidoje.

Prieš suvažiavimą politikė, atvykusi į J.Statkevičiaus mados namus, tarė, kad visiškai pasitiki kūrėju – tegu daro viską, ko reikia.

Rūbo tuomet ji pasisiūti nespėjo, tad atsinešė savą. Juozas jai parinko auskarus, kojines, batelius. Moteris buvo nusiųsta į kirpyklą pasikeisti plaukų spalvos.

Makiažas buvo daromas J.Statkevičiaus mados namuose. Paskutinius potėpius ant veido darė pats dizaineris.

„Oi, aš visai graži!” – tuomet aiktelėjo save veidrodyje išvydusi L.Graužinienė.

Kritikai teigė, kad politikei buvo sukurtas pernelyg ryškus „Vamp” stiliaus įvaizdis.

„Gal kai kam atrodė, kad ji turi atvykti vilkėdama rožinį kostiumą. Bet tai juk darbo susitikimas. Svarbu, kad abi pusės liko patenkintos – visi moterį pastebėjo ir dar ilgai kalbėjo”, – sakė J.Statkevičius.

Ar pavyks L.Graužinienei šįkart užkariauti mados gerbėjų simpatijas dėl pakitusios išvaizdos, kol kas neaišku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.