I.Stumbrienė su dukra Estela – podiumo žvaigždės

Verslininkės Ingos Stumbrienės (30 m.) pirmagimė Estela toliau bando užkariauti šalies podiumus. Modelių mokyklą lankanti septynmetė jau kelerius metus pristato įvairių dizainerių ir prekės ženklų vaikiškų drabužių kolekcijas. Kartais podiumu žengia ir su mama.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-17 20:56, atnaujinta 2018-02-21 01:58

Aukšta ir liekna dviejų vaikų mama I.Stumbrienė ketvirtadienio vakarą dukrą atlydėjo į Vilniaus parodų centrą „Litexpo, kuriame vyko paroda „Baltijos tekstilė ir oda“. Ten ilgaplaukė Estela pristatė vaikams skirtus drabužius.

Kol mažoji žygiavo podiumu, Inga viską stebėjo iš šalies. Atėjus metui pristatyti moterišką kailinių drabužių liniją ant podiumo pasirodė ir pati Inga. Ant pakylos jos kelis kartus pasirodė ir kartu. Šeimos galva Aivaras žmonos ir dukros pasirodymą ant podiumo įamžino fotoaparatu iš žiūrovams skirtos eilės.

Portalui lrytas.lt Inga yra pasakojusi, kad Estela yra drąsi, atkakli, nejaučia scenos baimės, puikiai jaučiasi prieš objektyvą. Moteris tikino, kad dukrai paaugus nedraus rimčiau pasinerti į manekenių pasaulį. Tačiau pagalvojusi apie tai, kad vos 14 metų sulaukusi Estela pareikštų norą modeliu padirbėti Milane ar Niujorke, susimąstytų. „Širdis suvirpėtų... Būtų šiek tiek baisu ir neramu išleisti paauglę dukrą vieną į svečią šalį. Manau, kad ilgai svarstyčiau. Tačiau būtų teisinga suteikti galimybę pabandyti“, – prieš kurį laiką yra kalbėjusi I.Stumbrienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.