Dizaineriui R.Kalinkinui ir jo žmonai Agnei gimė vaikelis

Dizaineris Robertas Kalinkinas, praėjusią savaitę sėkmingai pristatęs naujausią savo kolekciją, dabar džiaugiasi dar labiau. Jo žmona Agnė spalio 18-osios rytą pagimdė sūnų. Tai pirmas poros vaikas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 18, 2013, 1:28 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:30 AM

Portalui lrytas.lt Robertas sakė, kad vaikelis ir žmona jaučiasi gerai. „Agnytė stipriai laikėsi, vaikelį pagimdė natūraliai. Viskas puiku“, – smagiai kalbėjo dizaineris.

Berniukas gimė 53 centimetrų ūgio ir 3,5 kilogramų svorio.

Kaip pasakojo dizaineris, žmona gimdė vienoje iš Vilniaus valstybinių ligoninių. Apie privačias įstaigas negalvojo ir neapsiriko. „Nežinau, kodėl kai kurie kalba, kad geriau gimdyti privačiose medicinos centruose. Viskas čia puiku, personalas labai geras“, – tikino R.Kalinkinas.

Vardas sūnui jau išrinktas, tačiau kol kas jo nenori atskleisti. Robertas sakė, kad abu su žmona dėl vardo buvo apsisprendę jau seniai. Į rankas paėmus kūdikį pora nusprendė – vaikeliui vardas labai tinka. Dizaineris išsidavė, kad vardas tarptautinis ir trumpas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.