Manekenei K.Tučkutei - žmoną namie palikusio D.Bunkaus bučiniai

Penktadienį manekenė Kristina Tučkutė šventė savo trisdešimtąjį gimtadienį. Nors toks amžius jau žymi modelio karjeros saulėlydį, puikiai atrodanti Kristina per savo šventę dar kartą įrodė, kad gražioms moterims skaičiai pase nieko nereiškia.

K.Tučkutę pasveikino ir Danelius Bunkus.<br>T.Bauro nuotr.
K.Tučkutę pasveikino ir Danelius Bunkus.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 19, 2013, 12:26 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:05 AM

Manekenė artimiausius bičiulius pakvietė į šiuo metu ypač populiarų sostinės "Glory" barą. Tarp Niujorko, Paryžiaus ir Vilniaus gyvenanti manekenė K.Tučkutė jubiliejų šventė ir su vyru Patrice’u Romulu.

Kristinos pasveikinti atėjo ir retai viešumoje besirodantis verslininkas Danielius Bunkus. Penktadienio vakarą jis leido be savo vis dar teisėtos žmonos Natalijos Bunkės.

Bare buvo galima išvysti ir dar vieną retą viešų renginių svečią - verslininką Laimutį Pinkevičių. Tiesa, šis atėjo ne K.Tučkutės pasveikinti, o tiesiog linksmai praleisti laiką. Kristinos vakarėlis nebuvo uždaras renginys, todėl į barą galėjo ateiti visi norintys.

Iš Klaipėdos kilusi gražuolė su 14 metų vyresniu gyvenimo draugu, naftos ir dujų pramonėje dirbančiu kanadiečiu P.Romulu ir pustrečių metų dukra Sasha Patrice tik visai neseniai ilgesniam laikui apsistojo Vilniuje.

Moteris čia jau spėjo ir pradėti verslą - neseniai pristatė savo kosmetikos moterims liniją „GEM shhh... It's Secret“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.