J.Meko dukra Oona laukiasi pirmagimio

Dar visai neseniai Lietuvoje viešėjusi garsaus avangardinio kino kūrėjo Jono Meko dukra Oona vilniečiams pristatė savo režisuotą filmą „Miegantis vyras“, kuriame atliko ir pagrindinį vaidmenį. Garbi „Kino pavasario“ viešnia tuomet spinduliavo laimę ir tikino, kad šis posūkis jos gyvenime – itin svarbus ir reikšmingas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2013, 12:53 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:55 PM

Kovo mėnesį duodama interviu ji pasakojo, kad karjera jai šiuo gyvenimo etapu gerokai svarbesnė už šeimą. Dvejos vestuvės baigėsi skyrybomis, todėl normalu, kad naujus santykius kūrėja vertino atsargiai. „Taip, norėčiau šeimos, ji man labai svarbi. Kita vertus, šiuo metu labiau galvoju apie karjerą nei apie vaikus“, – tuomet teigė Oona.

Tačiau, panašu, kad šios kalbos buvo tik priedanga žurnalistams – moteris jau gyveno mintimis apie kūdikį. Los Andžele su mylimuoju Scottu Cambridge'u ateitį siejanti menininkė savaitgalį internete išplatino nuotrauką, kurioje ji pozuoja savo paskutiniais nėštumo mėnesiais - vasario viduryje ji susilauks pirmagimio. Po ja puikavosi šmaikštus užrašas: „Taigi, katė išlindo iš maišo.“ Ji išdavė, kad pora laukiasi mergaitės. Oonos bičiuliai ėmė sveikinti ją su būsimu šeimos pagausėjimu sakydami, kad būtent dabar prasidės tikros „linksmybės“, o ji pati supras, kokia didelė laimė yra turėti vaikų.

„Jei turėčiau daugiau laiko, pieščiau, užveisčiau didelį sodą“, – sakė Oona. Dabar ji turės tam laiko.

Keturis kartus Lietuvoje viešėjusi menininkė čia spėjo nemažai nuveikti. Pernai vasarą ji į Lietuvą atvyko dirbti — devynias savaites filmavosi Igno Jonyno juostoje „Lošėjas“, kurią šiuo metu kino kritikai itin giria ir negali didžiausių komplimentų.

Tuomet Oona spėjo artimiau susipažinti su giminėmis Lietuvoje ir net juokėsi pasakodama, kad neatmeta galimybės kada nors apsistoti čia ilgesniam laikui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.