Dainininkas E.Lubys-Feral Amsterdame įveikė maratoną

Savaitgalį žinomas atlikėjas ir dainų autorius Edgaras Lubys–Feral Nyderlandų sostinėje bėgo maratoną drauge su daugiau nei 40 000 bėgikų iš įvairių pasaulio šalių. Įveikęs vieną populiariausių maratonų Europoje, dainininkas baigia aktyvų bėgimo sezoną, kurį keičia į Feral koncertus. Vienas pasirodymų – jau šį vakarą, muzikos klube „Tamsta“.

Bėgimo sezoną baigęs E.Lubys sugrįžta prie muzikos.
Bėgimo sezoną baigęs E.Lubys sugrįžta prie muzikos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2013, 2:24 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:57 PM

„Amsterdame išsikroviau fiziškai, dabar metas dvasinei iškrovai – koncertams, kuriems ruošiamės tikrai ne mažiau nei maratonui,“ - teigia E.Lubys-Feral. „Su grupės nariais daug dirbame, kad skambesys būtų kokybiškas, įdomus ir toks, kokį įsivaizduojame, tad dabar metas pakviesti gerbėjus tai įvertinti.“

Jau šį vakarą, 20.30 val. visi melomanai kviečiami į muzikos klubą „Tamsta“, kur Feral gyvai atliks naujas dainas, kuriose - ryškūs elektroninės, "synth pop" muzikos atspalviai.

Muzikos pasaulyje jau dešimtmetį dirbantis Edgaras Lubys su nauju projektu Feral jau surengė pasirodymus tarptautiniame festivalyje „Vilnius Music Week“ bei projekte „Gyvas Lietus“. Feral tęsia įrašus studijoje ir artimiausiu metu pristatys melomanams pirmąjį savo albumą.

Feral daina "Ruduo":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.