G.Šapranausko mylimoji Ugnė vienintelė moka jį sutramdyti

Vakarėlių sielos verslininko Gyčio Šapranausko (29 m.) širdį pavergė žavinga tamsiaplaukė Ugnė Baronaitė (25 m.). Dėl jos vyras atsisako anksčiau mėgtų linksmybių ir vakarus leidžia kur kas ramiau.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-10-22 12:08, atnaujinta 2018-02-20 23:05

Sostinės baro „Tas Pubas” savininkas, buvęs televizijos laidų vedėjas G.Šapranauskas, prieš sutikdamas Vilniuje gyvenančią šiaulietę Ugnę, gyveno kitokiu ritmu. Jis filmuodavosi televizijos laidose, rūpinosi baro reikalais, o laisvalaikį leisdavo bičiulių apsuptyje, rašo žurnalas „Stilius".

Tos vienintelės šalia nebuvo, nors moterų dėmesiu vyras nesiskundė.

Praėjusių metų balandį šį pasaulį palikusio aktoriaus Vytauto Šapranausko sūnus, kaip ir jo tėvas, dailiosios lyties atstovių dėmesio sulaukdavo daug.

Tačiau damas rinkdavosi atsargiai. Grožis – svarbu, tačiau naivumas ir kvailumas moterį Gyčio akyse paverčia nepatrauklia. Panašiai sakydavo ir jo tėvas.

Mylimoji Ugnė – ne tik nepriekaištingos išvaizdos, bet ir išsilavinusi. Baigusi Šiaulių Didždvario gimnaziją mergina pradėjo studijuoti privačiame, Šveicarijoje ir Didžiojoje Britanijoje padalinius turinčiame Gliono institute. Ji praktiką atliko ir dirbo Lietuvos bei užsienio bendrovėse.

Ugnės tėvas – įmonės „Salda” vadovas Petras Baronas. Pasiturinčios šeimos atžala gyvena sostinės centre, butu dalijasi su broliu. Pusę metų draugaujantys Ugnė ir Gytis neskuba kartu apsigyventi.

Ugnės draugai ją apibūdina kaip labai draugišką ir linksmą. Užrietusios nosį U.Baronaitės bičiuliai nematė.

Merginos pomėgis – bėgimas. Greičiausiai tuo susigundė ir G.Šapranauskas, mat dalyvavo rugsėjo viduryje vykusiame bėgimo maratone.

Gytis anksčiau yra sakęs, jog jį traukia blogiukės. Tiesa, su tam tikromis išlygomis.

„Man žavus chamizmas su skoningo humoro jausmu. Bet tai ne visoms duota. Svarbiausia, kad moteris nebūtų kvaila arba perdėtai valdinga”, – prieš sutikdamas Ugnę yra kalbėjęs verslininkas.

U.Baronaitei vargu ar tiktų blogiukės etiketė. Ji vengia kiekvieną savaitgalį šėlioti iki paryčių. Gytis – taip pat. Poros artimieji tikina, jog tokio įsimylėjusio G.Šapranausko dar nematė. Vasarą juodu atostogavo dviese, o neseniai grįžo iš kelionės po Amsterdamą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.