Dubajuje modelis R.Triškutė susipažino su gyva lėle

Iš tolimojo Dubajaus vos prieš kelias dienas grįžusi lietuvė manekenė Rima Triškutė (25 m.) dabar nori tik išsimiegoti – taip jai visada nutinka po ilgų kelionių.

Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

2013-10-25 13:41, atnaujinta 2018-02-20 20:39

Tačiau mergina užmiega laiminga – ji įgyvendino seną savo svajonę aplankyti šį arabų kraštą. Pernai Rima net dairėsi bilietų į Dubajų ir ketino ten skristi pailsėti, tačiau tuomet peršalo ir liko namuose. Tačiau šiemet, kai ji dalyvavo mados savaitėje Stambule, lietuvės pasirodymus stebėję kitų šalių dizaineriai ją pakvietė į Dubajaus mados fiestą.

Įdomiausia pažintimi Rima vadina susitikimą su gyva pasaulio lėle vadinama Yasmine Petty. Ši įspūdinga moteris, kadaise buvusi vyru, pristatė to paties dizainerio Zoe Charbelo kolekciją. Yasmine dalijo patarimus ir lietuvei, ir kitoms merginos. Šis supermodelis padėjo dizaineriui nuspręsti, kuriai manekenei kurį rūbą vilktis.

Su Yasmine Rima pabendravo ir po kolekcijų pristatymų – po renginio vykusiame vakarėlyje įspūdinga amerikietė pakvietė lietuvę su kolegėmis prie savo staliuko.

Rima juokiasi, kad pastebėjusi, kaip visi į ją spokso, Yasmine nusijuokė: „Nieko manęs neklausinėkite apie plastines operacijas! Jei patinka – grožėkitės, jei ne – nežiūrėkite.“ 

„O man buvo be galo įdomu jos paklausti, kiek tų plastinių operacijų ji pasidariusi. Yasmine – visai kitoks žmogus, įspūdinga asmenybė ir savo išore, ir maloniu bendravimu. Ji tikrai įspūdinga! Tačiau susitikimas prie staliuko ir buvo kone vienintelis, kai persimetėme keliomis frazėmis ne apie šou. Arti prie jos prieiti negalėjo niekas – šį supermodelį visur lydi apsauga“, – pasakojo R.Triškutė.

Per kelias dienas, kol viešėjo šiame prabangiame mieste, didžiąją dalį laiko mergina praleisdavo mados namų užkulisiuose besiruošdama šou arba ant podiumo. Tačiau ji neliūdėjo – keldavosi 5 val. ryto vien tam, kad spėtų apžiūrėti išsvajotą miestą.

Pavargusi po mados pristatymų, kurie vyko prabangiame 7 žvaigždučių viešbutyje, ji irgi neskubėdavo ilsėtis – dar kelias valandas vaikščiodavo po miestą, mat troško pamatyti kuo daugiau.

Mergina maudėsi jūroje, kurios vandens temperatūra siekia 25 laipsnius, lepinosi daugiau nei 30 laipsnių karščiu krante, apžiūrėjo prabangųjį milžinišką auksu tviskantį prekybos centrą. Čia R.Triškutė lankėsi vėlų vakarą ir stebėjosi, kad parduotuvės dirba taip ilgai.

Tačiau vėliau paaiškėjo, kad tuo metu Dubajuje buvo ramadano mėnuo, todėl nedirbo kitos parduotuvės, o į turistus orientuotų didžiųjų prekybos centrų durys dėl to buvo atvertos kur kas ilgiau. Dėl ramadano gatvėse nebuvo ir vietinių žmonių – jie į miestą išeidavo tik vėliau vakare, kai sutemdavo.

Didžiulį įspūdį podiumų gražuolei paliko ir į Guinnesso rekordų knygą įrašytas milžiniškas akvariumas. Trijų aukštų statinyje mergina grožėjosi nematytomis žuvimis, gyvatėmis, pingvinais.

„Buvo labai gražu ir įdomu, tačiau vis pagalvodavau, kas būtų, jei stiklas sudužtų. Negalvojau apie tuos 10 milijonų litrų vandens, esančius akvariume, galvojau apie ten esančius ryklius“, – šypsojosi modelis.

Rima apsilankė ir prie šokančio bei dainuojančio fontano. Ji yra mačiusi tokių šou Europoje, tačiau tokio grandiozinio vaizdo merginai dar neteko stebėti. Ką jau kalbėti apie tai, kad norint ten patekti reikia brautis per didžiulę smalsuolių minią.

Pasak Rimos, prabanga ir auksu čia dvelkia viskas – ir viešbučiai, ir parduotuvės, ir aptarnavimo kokybė. Net modeliai, kurie dažniausiai užkulisiuose valgo įprastą paprastą maistą, Dubajuje buvo lepinami gardžiais patiekalais iri jūrų gėrybėmis. O prieš pat pasirodymą ant podiumo lepino SPA paslaugomis – galvos bei pečių juostos masažais.

„Dubajuje viskas yra beprotiškai brangu, tad pernelyg neišlaidavau. Žinoma, parvežiau lauktuvių artimiausiems žmonės, įsigijau kelis drabužius, ir tiek“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.