Susituokė „Božolė“ choro narė V.Gerasimovaitė ir grupės „Rondo“ nario sūnus G.Venslova

Po beveik dvejų metų draugystės penktadienį Kaune susituokė 22 metų „Božolė“ choro narė Vaiva Gerasimovaitė ir jos bendraamžis legendinės grupės „Rondo“ klavišininko Remigijaus Venslovos sūnus Giedrius.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Oct 25, 2013, 5:06 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:22 PM

Pora amžinąją meilę prisiekė Kauno Kristaus Prisikėlimo bažnyčioje. Po to ištaigingu limuzinu su liudytojais, pabroliais, pamergėmis ir artimaisiais nuvyko į Kauno rotušę. Iš šalia santuokų rūmų pastatyto automobilio visą laiką sklido grupės „Rondo“ dainos.

Atvykę į Rotušę jaunavedžiai buvo maloniai nustebinti: jų santuoka yra jubiliejinė – du tūkstantoji šįmet Kaune.

Vestuvių dieną nuotaka vilkėjo savo motinos Reginos Gerasimovienės ilgametės siuvėjos Jūratės Maurušaitienės kurtą baltą ilgą suknelę atvirais pečiais.

Siauras drabužis išryškino gerokai suapvalėjusį merginos pilvuką. Pora kūdikio planuoja sulaukti kitą pavasarį. Vaiva rankose laikė apvalią baltų rožių, paukštapienių ir ramunių puokštę.

Vaivos ir Giedriaus pažintis prasidėjo televizijos studijoje 2012 metų pradžioje, kai dainininkė su „Božolė“ choru ir grupe „Rondo“ varžėsi projekte „Chorų karai“. Vaikinas į studiją vyko palaikyti savo tėvo R.Venslovos.

Įsižiūrėjęs dailią tamsiaplaukę Giedrius pažintį su ja užmezgė viename iš Vilniaus klubų, kur po filmavimo vyko linksmintis didžioji dalis projekto dalyvių.

„Tąkart mane kamavo akių uždegimas. Turėjau vaistų, kuriuos reikėjo lašinti. Paprašiau, kad jų man įlašintų Vaiva. Ji sutiko mane gydyti. Dėl to labai greitai akys buvo sveikos. Teko merginą kviesti į pasimatymą, po to į antrą, trečią, ketvirtą, kol tapome pora“, – tvirtino G.Venslova.

Pasveikinti jaunųjų prie Rotušės atvyko grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara su žmona Rima, poros bičiuliai.

„Božolė“ choro nariai, išskyrus Gretą Jorudaitę, kuri buvo pulke, jaunavedžių Rotušėje nesveikino. Jie tvirtino porai ruošiantys staigmeną ir juos sveikins restorane „Bajorkiemis City“ vyksiančioje vestuvių puotoje.

Po vestuvių jaunieji apie medaus kopinėjimą šiltuose kraštuose negalvoja, nes jų laukia mokslai. Vaiva mokosi Vytauto Didžiojo universiteto Muzikos akademijoje dainavimo. Giedrius – Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegijoje rekreacijos specialybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.