G.Steponavičiaus gyvenime – gerokai už jį jaunesnė moteris

Šeštadienį tarptautiniame Vilniaus oro uoste Jogaila Morkūnas surengė prašmatnią 40-ojo gimtadienio šventę, į kurią sukvietė būrį kolegų, draugų, bičiulių. Vakarėlyje pasirodė ir buvęs švietimo ir mokslo ministras, Seimo narys Gintaras Steponavičius (46 m.). Tačiau jis atvyko ne vienas, o su žavia dama.

Vaidė Žygutytė - naujoji G.Steponavičiaus širdies draugė.<br>D.Umbraso nuotr.
Vaidė Žygutytė - naujoji G.Steponavičiaus širdies draugė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 28, 2013, 12:47 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:11 PM

Beveik prieš metus su žmona Ugne išsiskyręs parlamentaras širdies žaizdas gydo naujos moters glėbyje. Portalo žiniomis, tai - Vaidė Žygutytė (30 m.). Apie šią moterį rasti daugiau informacijos nėra lengva - arba jos nėra, arba ji gudriai užslaptinta.

Lrytas.lt duomenimis, V.Žygutytė dirba vienoje konsultacinėje įmonėje, daug keliauja, neretai lankosi Gruzijoje, kur gyvena daug jos draugų. Tiesa, žurnalistams susisiekti su ja taip pat nepavyko - telefonas buvo išjungtas.

Apie naujai užmegztus santykius G.Steponavičius kalbėti nelinkęs, tačiau paklaustas, ką šis žmogus reiškia jo gyvenime, prasitarė: „Galiu patvirtinti, kad mano gyvenime yra žmogus, su kuriuo aš išskirtinai bendrauju. Jeigu aš kažkur einu su žmogumi, vadinasi, man jis įdomus. Tačiau šios temos plėtoti nenoriu.“

Seimo narys neišdavė nei moters vardo, nei papasakojo, ką ji gyvenime veikia. „Tai dar nėra ta žinia, kurią norėčiau paskelbti. Be to, tai nebuvo su ja suderinta, nenoriu nieko pasakoti“, – miglotai kalbėjo G.Steponavičius.

Drauge su tamsiaplauke moterimi jis portalo lrytas.lt žurnalistų buvo pastebėtas jau nebe pirmą kartą. Dar vasarą jis nusifilmavo vienoje ukrainiečių rengiamoje laidoje, kurioje pasakojo apie Vilniaus miesto infrastruktūrą. Žurnalistė Seimo nario klausė apie sostinės gatves, paprašė padėti susiorientuoti mieste. Galiausiai prie interviu davusio G.Steponavičiaus priėjo minėtoji moteris ir paragino jį paskubėti, nes jie neva vėluoja į kažkokį svarbų susitikimą, ketina eiti į toje pačioje gatvėje esantį pastatą, kur įkurtos „Čiurlionio fondo investicijos“.

Su žmona Ugne G.Steponavičius santykius nutraukė po skandalo su seksperte Milda Bartašiūnaite, kuri paviešino jai parlamentaro siųstas dviprasmiškas trumpąsias žinutes, siūlančias jai pasimylėti.

„Ministras po partijos suvažiavimo vakarėlio buvo užsukęs į mano kambarį. Pasakysiu tiesiai šviesiai – jis man siūlė su juo permiegoti. Prieš tai bandė mane nugirdyti vynu. Kai atsisakiau eiti į jo kambarį, jis supyko, norėjo trenkti durimis“, – dar anksčiau televizijos eteryje pasakojo M.Bartašiūnaitė.

„Gerai, jei nesi prisirišusi prie kambariokės, užsisakau viešbuty kambarį“, – tuomet jai rašė G.Steponavičius (kalba netaisyta, – Red.).

Paklaustas kaip šiuo metu sutaria su buvusia žmona, Seimo narys nedaugžodžiavo: „Bendraujame. Rūpinamės savo dukra.“ Tai – jau antroji iširusi G.Steponavičiaus santuoka. Su pirmąja žmona Guoda vyras susilaukė sūnaus.

Laidą, kurioje filmavosi G.Steponavičius, galite pamatyti žemiau esančioje vaizdo medžiagoje. Parlamentaras pasirodo maždaug ties 16 minute.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.