„Misė“ V.Vaičaitė gimtadienio proga pasidovanojo erotišką ir žaismingą fotosesiją

Konkurso „Mis Lietuva“ finalininkė Viktorija Vaičaitė, kuri lapkričio 2 dieną šventė 21—ąjį gimtadienį, sau įteikė dovaną, kuri suteikė daug džiaugsmo ir kurios ilgai nepamirš.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Nov 4, 2013, 4:53 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:59 PM

Likus kelioms dienoms iki šventės Kaune gyvenanti mergina pas fotografą Eivydą Timinską užsisakė fotosesiją. Nuotraukas Viktorija gavo per savo gimtadienį.

„Mėgstu pozuoti prieš fotoobjektyvą, patinka turėti daug nuotraukų. Todėl nutariau surengti sau malonią pramogą. Fotografą Eivydą pasirinkau dėl to, kad su juo esu ne kartą dirbusi. Jo darbu dar niekada nenusivyliau“, — tvirtino V.Vaičaitė.

Fotosesijoje mergina atskleidė tris savo savybes. Ją galima pamatyti moteriškai seksualią, romantišką ir žaismingą.

Fotosesijai Viktorija išsirinko stilingus drabužius ir aksesuarus. Gimtadienį Viktorija šventė Palangoje, kur su devyneriais metais vyresniu draugu verslininku Donatu savaitgaliui apsistojo viešbutyje „Vanagupė“.

„Iki šiol gimtadienius švenčiau triukšmingai su draugėmis ir draugais, o šįkart viskas vyko ramiai. Donatas pakvietė į Palangą. Tai man buvo maloni staigmena“, — džiaugėsi V.Vaičaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.