„Naujų pupyčių“ lažybos: kuri ilgiau ištvers sporto salėje?

Merginų grupės „Naujos pupytės“ narės Vita Jakutienė ir Skaistė Steikūnaitė pirmąją lapkričio savaitę pradėjo sporto klube. Dvi žavios mamytės dėl lažybų mėnesiui įsigijo sporto klubo abonementą.

Vita Jakutienė (kairėje) ir Skaistė Steikūnaitė dėl lažybų mėnesiui įsigijo sporto klubo abonementą.<br>„Facebook“ nuotr.
Vita Jakutienė (kairėje) ir Skaistė Steikūnaitė dėl lažybų mėnesiui įsigijo sporto klubo abonementą.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2013, 2:29 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:06 PM

„Su kolege jau nuo vasaros planavome sportuoti, bet vis atidėdavome. Kartą važiavome iš koncerto ir juokais susilažinome, tačiau tai tapo tikromis lažybomis. Todėl dabar ir plušame sporto salėje, kuri ištvers ilgiau.

Be to, norime „išsportuoti“ visą nesveiką maistą, kurį sukaupėme per vasarą“, - juokėsi V.Jakutienė.

Ji nepanoro atskleisti, kokią užduotį turės įvykdyti ta dainininkė, kuri praloš lažybas. Vis dėlto V.Jakutienė patikino, kad tą tikrai visi pamatys.

Pasiteiravus, ar jos susitarė numesti kokį nors konkretų kilogramų skaičių, Vita paaiškino, kad svoris čia niekuo dėtas. Jai ir Skaistei svarbiausia sutvirtinti savo kūnus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.