N. ir D.Bunkų melas baigėsi: pora prisipažino besiskiriantys

Aktyviai gynęsi, kad jų santuoka nebyra, Natalija ir Danielius Bunkai vis tik oficialiai pasuko skirtingais keliais. Danielius savo draugams pasakojo, kad su žmona išsiskyrė dar birželį. Draugų paklaustas, kodėl neigė skyrybas, vyras tikino, kad to norėjo jo žmona Natalija. Naujienų portalas lrytas.lt dar birželio mėnesį pirmasis parašė, kad Bunkų šeimos pamatai braška.

Po dvejų metų išsiskyrė Natalija ir Danielius Bunkai.<br>"Lietuvos ryto" archyvo
Po dvejų metų išsiskyrė Natalija ir Danielius Bunkai.<br>"Lietuvos ryto" archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2013, 10:49 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:19 PM

Apie skyrybas portalui lrytas.lt patvirtino ir pati N.Bunkė.

„Aišku, vaikas augs su manimi, bet tėvui leisiu su juo matytis. Pyktis su juo neketinu“, – teigė ji, tačiau plačiau komentuoti skyrybų priežasčių nepanoro.

Lrytas.lt šaltinių žiniomis, Bunkų skyrybos tik dabar pasiekė teismą.

Pora, nors ir neigė apie savo skyrybas, ilgą laiką viešumoje kartu nesirodė. Tiesa, praėjusį savaitgalį jie kartu atvyko į renginių organizatoriaus Jogailos Morkūno gimtadienį.

Bunkai susituokė prieš daugiau nei dvejus metus ir augina sūnų Kristupą.

Kaip portalui lrytas.lt pasakojo poros draugai, neva N. Bunkė nebeapsikenčia vyro svetimoteriavimo. Kalbama, kad vedęs D. Bunkus rėžia sparną ne tik aplink ją.

Natalija ir Danielius susituokė 2011 metų birželio 14-ąją. Šį faktą pora slėpė net nuo draugų. Ceremonija buvo kukli. Jaunavedžiai su liudininkų pora vyko į pajūrį, ten kopose ir įvyko jungtuvės.

Tuomet D.Bunkus apie savo naują žmoną kalbėjo: „Ji švelni, moteriška, šeimyniška. Aš ją pažįstu įvairiapusiškai ir visos pusės man patinka.“

Tų pačių metų rugpjūtį jiems gimė sūnus.

Abiems Bunkams tai buvo antroji santuoka.

D.Bunkus anksčiau buvo susituokęs su dabartine Vilniuje esančio viešbučio „Comfort Hotel LT“ pardavimo direktore Inga Bunkiene.

Žurnalui „Stilius“ moteris sakė, kad skyrybos įvyko dėl to, jog ji nujautė, kad vyras turi ir kitų moterų. Taikytis su vyro nepagarbiu elgesiu ji neketino, todėl santuoką nutraukė.

Natalija prieš tai buvo susituokusi su kompozitoriumi Deivydu Zvonkumi. Beveik po penkerių metų santuokos pora išsiskyrė. Daugiau nei metus iki oficialių skyrybų Natalija ir Deivydas kartu negyveno, tačiau skyrybas neigė. Tik po kurio laiko viešumoje pasirodė žinia, kad garsus šeimyninis duetas iširo. Ir po skyrybų Natalija ir Deivydas išliko artimi – jiedu bendrauja iki šiol. Iš ankstesnių santuokų Natalija ir Danielius vaikų neturėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.