Erotinių fotografijų meistras Pripsas pats tapo fotografijų parodos veidu

Ketvirtadienį Vilniuje erotinių fotosesijų meistras Rolandas Vilkauskas-Pripsas surengė fotografijų parodą „Killin... me softly“, kurios pagrindinis herojus – jis pats.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2013, 8:23 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:54 PM

Cigarų klube buvo pristatyti 8 fotografų autoriniai darbai atspindintys Pripso nuotaiką su cigaru nuo 1996 iki pat 2013 metų. Tai Kalifornijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Niujorke, Graikijoje, Majamyje ir Lietuvoje užfiksuotos smagios akimirkos, ypatinga nuotaika ir net keli Pripso auto portretai.

Nors fotografijų paroda surengta cigarų klube, į kurį Pripsas pakvietė bet kokio amžiaus tiek vyrus, tiek moteris, tai buvo ne šiaip sau parūkymas.

Renginio organizatoriai šią parodą surengė kviesdami savo draugus išsijungti kompiuterius, mobiliuosius telefonus ir pasimėgauti gyvu bendravimu. Cigaras ar tabako lapas yra labai svarbus žmonijos istorijai, taip pat kaip vynas, taurūs gėrimai, gražūs rūbai, automobiliai, interjeras ir kitas gerbūvis... Tai – kultūros dalis.

„Karibų salų vietiniams gyventojams, cigarų rūkymas yra ypatinga. Dauguma jų, ir vyrai ir moterys rūko kiekvieną dieną, tačiau jiems tai yra geros savijautos ženklas... Diena be cigaro – bloga diena“,– pasakoja kelionės įspūdžius menininkas Pripsas.

Parodos svečiams Pripsas parengė ir staigmeną – nuotaikingą filmą, kuriame nufilmuotas pokalbis su kubiečiais cigarų gamintojais Majamyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.