Lietuvos svajonių mergina tapti pretenduojančią P.Čepinskaitę įkvepia šou pasaulio pažiba Beyonce

Dėl pergalės savaitės Svajonių merginos rinkimuose ir kelialapio Lietuvos svajonių merginos titulo link kovojanti studentė Paula Čepinskaitė įsitikinusi, jog jos inspiracija yra pasaulį ne tik savo dainomis, bet ir išvaizda pavergusi Beyonce. Būtent ši moteris įkvepia Paulą sutikti ir įveikti gyvenimo siunčiamus iššūkius.

Sekdama naujienas apie atlikėją Beyonce, mergina sako atradusi ir nemažai abi jas siejančių bendrų dalykų.<br>Organizatorių nuotr.
Sekdama naujienas apie atlikėją Beyonce, mergina sako atradusi ir nemažai abi jas siejančių bendrų dalykų.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-07 10:52, atnaujinta 2018-02-20 13:18

„Mane įkvepia jos užsidegimas gyvenimui. Ji, mano nuomone, yra viena charizmatiškiausių asmenybių pasaulyje. Žaviuosi jos atsidavimu darbui, šeimai bei perfekcionizmu visose gyvenimo srityse. Visgi, nors ji man vienas tobuliausių žmonių, keistis su ja vietomis nenorėčiau. Juk ji – mano inspiracija, o ne siekiamybe. Viskas, ko siekiu aš, tai atrasti savąjį aš bei tapti tokia pat sėkminga moterimi ateityje kaip ir ji“, – atskleidžia P. Čepinskaitė.

Sekdama naujienas apie atlikėją Beyonce, mergina sako atradusi ir nemažai abi jas siejančių bendrų dalykų. Vienas jų – perfekcionizmas.

„Pradėjusi bet kokį naują darbą, visuomet siekiu tobulo rezultato. Nesvarbu kiek laiko ar žmogiškųjų išteklių tai kainuotų. Esu perfekcionistė. Ši savybė labai ryški ir Beyonce charakteryje. Tuo mes tikrai panašios, tačiau norėčiau iš jos perimti gebėjimą tvirtai ir aiškiai dėstyti savo norus bei nuomonę. Man tai ne visuomet pavyksta“, – atvirauja mergina.

Svajonių merginos rinkimuose dalyvaujanti Paula taip pat turi svajonių. Viena iš jų buvo susijusi būtent su Beyonce. Mergina ilgai svajojo sudalyvauti atlikėjo koncerte ir labai džiaugiasi galėjusi šią svajonę paversti realybe.

„Šiemet nuvykau į Beyonce koncertą Londone. Buvo fantastiškas laikas ir nuostabus koncertas, ne mažiau įspūdinga man pasirodė ir pati Beyonce“, – prisimena P. Čepinskaitė, atlikėjos repertuare visuomet randanti nuotaiką atitinkančių dainų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.