Lietuvos gražuoles traukia „blogiukai“?

Marina Bui, Renata Voitechovskaja, Nijolė Rukaitienė, Violeta Štenger, Džordana Butkutė. Kartais stebint iš šono atrodo, kad jų gyvenimas rožėmis klotas. Visuomenės dėmesys, būrys gerbėjų, šlovė, pinigai... Tačiau ar jų asmeninis gyvenimas išties rožėmis klotas? Nerašyta taisyklė, kad gražuoles traukia „blogiukai“, egzistavo visais laikais. Žavios ir drąsios, tačiau, žiūrėk, įsimyli kokį piktų liežuvių plakamą tipą ir paskui keikiasi.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2013, 4:26 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:24 PM

Portalas lrytas.lt prisiminė kelias žinomas Lietuvos moteris, kurių širdies reikalai šiandien nustumti į tamsiąją gyvenimo pusę. Tabu? Galbūt. Tačiau iš dainos žodžių neišmesi. Kaip ir nepabėgsi nuo savo praeities.

Buvusiai grupės „Olialia pupytės“ narei, dainininkei Marinai Bui pastaruoju metu nuo apkalbų turbūt nenustoja kaisti ausys. Dar visai neseniai pati į prostitucijos bylą įsivėlusi moteris šiandien aptarinėjama ne tik dėl savo praeities, bet ir dėl buvusio vyro Andrejaus Daščenkos.  

Vos prieš keletą dienų prokurorai išsiaiškino, kad viena nusikalstama grupuotė, kuriai priklausė ir buvęs Marinos sutuoktinis Andrejus, iš SEB bankui priklausančių bankomatų pagrobė beveik milijoną litų.  

Vilniaus miesto apylinkės teismas kitą savaitę atvers bylą, kurioje prokurorai kaltinimus pinigų grobstymu pateiks Maksimui Chaninui, Markui Borisniovui, Andrejui Daščenkai, Rokui Sabeckui, Pauliui Maciulevičiui ir Tomui Jurevičiui.  

Vyrai kaltinami tuo, kad dirbdami saugos tarnyboje „G4S Lietuva“ per kelis kartus iš SEB banko pagrobė per 700 tūkst. litų.

Dar visai neseniai sunkų laikotarpį išgyvenusi Renata Voitechovskaja šiandien švyti dainininko Deivido Norvilo glėbyje. 2007 metais televizijos projekte „Žvaigždžių duetai“ susipažinusi pora palaipsniui darbinius santykius pavertė artimesniu bendravimu. Vėliau tarp jų įsiplieskė meilė, pora susilaukė sūnaus Emilio, o pernai rudenį sumainė aukso žiedus ir oficialiai tapo šeima.

Žiūrint į šią žavią ir nuolat besišypsančią šviesiaplaukę sunku patikėti, kad vos prieš kelerius metus jos gyvenime maišėsi dangus su žeme. Tuometis jos vyras Vytautas Ražanauskas įsivėlė į narkotikų skandalą, buvo nuteistas kalėti už nelegalių medžiagų laikymą ir platinimą. Dar anksčiau duodama interviu Renata ne kartą užsiminė, kad tuomet jos asmeninis gyvenimas priminė košmarą. Jai vienai teko auginti jųdviejų dukrą Vanesą.

Aštuonerių metų laisvės atėmimo bausmę gavęs V.Ražanauskas netrukus išeis į laisvę. Kaišiadorių rajono apylinkės teismas patenkino Lygtinio paleidimo iš pataisos įstaigos komisijos teikimą ir dėl gero elgesio nusprendė nuteistąjį paleisti pirma laiko.

Vos prieš keletą dienų žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, metančių šešėlį ir ant Nijolės Rukaitienės (buvusios Pareigytės. – Red.) praeities. Vilniaus apygardos teismą pasiekė byla dėl penkių asmenų sukčiavimo ir dėl didelės vertės svetimo turto iššvaistymo. Vienas kaltinamųjų – buvęs merginų grupės „69 danguje“ narės vaikinas, kompiuterių įmonės vadovas Eugenijus Ivanenka.

Apie savo santykius su tuomečiu širdies draugu Nijolė niekada per daug neatviravo. Tačiau po skyrybų prisipažino, kad jos gyvenime atsirado naujas žmogus – ji ėmė draugauti su krepšininku Artūru Jomantu. Kalbama, kad sužinojęs apie naujos poros draugystę Eugenijus ėmė grasinti, sklido kalbos apie neva nutrauktą atlikėjos nėštumą.

Galiausiai pora susitaikė, tačiau pasuko skirtingais keliais. Šiuo metu Nijolė su vyru Rimvydu Rukaičiu džiaugiasi sėkmingai susiklosčiusiu šeiminiu gyvenimu ir augina metukų dukrytę Patriciją.

Gražuolė, buvusi „Mis Lietuva“ dalyvė Violeta Štenger taip pat susižavėjo ne tuo, kuris į jos širdį atneštų daugiau laimės nei skausmo. Du vaikus su dainininku ir verslininku Edmundu Štengeriu-Mundžiu auginanti moteris jau kone pusantrų metų bando atsitiesti nuo likimo parengtų smūgių.

2012 metų kovo 11-ąją pasklido kalbos, kad dainininkas sumušė tuometę savo žmoną Violetą. Tačiau teisėsauga priėmė sprendimą, kad kaltinimai vyrui – nepagrįsti, Mundis esą savo dviejų vaikų mamos nemušė.

„Prieš dvidešimt metų padariau neteisingą pasirinkimą: aš mylėjau, o atsako nelabai sulaukiau“, – dar visai neseniai žurnalui „Stilius“ sakė Violeta. Daugkartinė kulkinio šaudymo Lietuvos čempionė, tituluota grožio konkursų dalyvė, vakarinių suknelių ir interjero kūrėja neslėpė – jos šeimoje tvyro negerovės.

2012 metų dvylikto mėnesio 12 diena dainininkės Džordanos Butkutės gerbėjams buvo ne ką mažiau ypatinga nei jai pačiai. Tuomet lietuviškos popmuzikos scenos madona vadinama Džordana ištekėjo už mylimojo Elegijaus Strasevičiaus.

Gyvenimo vėjų mėtyta ir vėtyta Džordana, rodos, pagaliau surado tikrąją meilę. Tačiau ne paslaptis, kad jos praeityje būta pasaulį aukštyn kojomis apvertusių vyrų. Dar rugsėjo viduryje spaudoje iš naujo buvo linksniuojamas buvęs jos draugas ir vadybininkas Sergejus Gorbonosas.

60 parų arešto – tokį nuosprendį gavo Sergejus už dainininkės areštą. Buvęs Džordanos draugas siuntė jai žinutes, raginančias sumokėti 20 tūkst. litų. Dainininkė su S.Gorbonosu kartu praleido 10 metų, o išsiskyrė prieš ketverius metus. Tačiau iki šiol negali ramiai užglaistyti buvusių santykių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.