Naujas baras Vilniuje suviliojo Lietuvos ir užsienio pramogų pasaulio atstovus

Penktadienį Vilniuje duris atvėrė naujas baras „One Two“. Specialiai šiam vakarui suderinta garso bei apšvietimo sistema lepino muzikos melomanus, o vakaro programoje – elektroninės muzikos projektas TWNKL su Jurgiu Didžiuliu, charizmatiškasis bosistas Marcos Miranda iš Madrido, ilgametis Ibiza klubų rezidentas Habato bei keletas garsių Lietuvos didžėjų.

Baro "One Two" atidarymo vakarėlio svečiai.<br>D.Umbraso nuotr.
Baro "One Two" atidarymo vakarėlio svečiai.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 9, 2013, 12:59 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:11 PM

Kiekviena vakarui sukurta detalė atspindėjo drąsią ir iki smulkiausių detalių nugludintą baro koncepciją, kuri gimė iš baro įkūrėjų aistros aukščiausios prabos daiktams bei meilės individualumui ir asmenybėms.

Su „One Two“ pavadinimu nuo šiol yra neatsiejami pasaulinio garso menininkas Ray Bartkus, daugybę metų Maskvoje grojantis didžėjus Jonas Antanėlis ir vienas geriausių Lietuvos barmenų Robertas Janovskis.

Baro atidaryme dalyvavo nemažas būrys pramogų pasaulio atstovų ne tik iš Lietuvos, bet ir iš Londono, Berlyno, Rygos, Maskvos bei Minsko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.