Manekenei J.Čėsnaitei atokvėpis dovanojo meilę

Darbas dieną ir naktį, po to – pervargimas ir ligoninės palata. Ant garsių mados namų podiumų ėjusi manekenė Justina Čėsnaitė (25 m.) buvo priversta sustabdyti karjerą. Tačiau ji nesigaili – kai sustojo, likimas dovanojo mylimąjį. Grupės „Freaks on Floor” lyderį Justiną Jarutį (25 m.) pamilusi Justina atsigavo ir vėl kelia sparnus į užsienį.

„Kai apsisprendžiau būti namuose, Lietuvoje, pasijutau tarsi išlaisvinta. Pradėjau valgyti dievinamus kotletus, bulvių košę! Ir sąžinė nebekankino!” – kalbėjo J.Čėsnaitė.<br>G.Codazzi nuotr.
„Kai apsisprendžiau būti namuose, Lietuvoje, pasijutau tarsi išlaisvinta. Pradėjau valgyti dievinamus kotletus, bulvių košę! Ir sąžinė nebekankino!” – kalbėjo J.Čėsnaitė.<br>G.Codazzi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Nov 12, 2013, 8:24 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:16 AM

Grupės „Freaks on Floor” lyderio J.Jaručio mylimoji aštuonerius metus dalyvavo mados fotosesijose ir demonstravo drabužius ant podiumo.

Ji dirbo per mados namų „Versace”, „Armani”, „Dsquared”, „Missoni”, „Etro” kolekcijų pristatymus Italijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose, Ispanijoje, Vokietijoje ir kitose šalyse.

Tačiau po to, kai prieš daugiau nei metus išvyko padirbėti modeliu į Kiniją, nutarė keisti gyvenimą. Ši kelionė tapo lūžiu.

„Darbas Kinijoje buvo beprotiškai sunkus. Kai iš esmės nesi modelis, kuris tinka jų rinkai, stengiesi iš paskutiniųjų.

Dirbau ir dieną, ir naktį, nors visai nebuvau jų tipažo modelis. Pervargau taip, kad po mėnesio labai susirgau. Dar mėnesį gulėjau ligoninėje, kur man buvo prijungta lašelinė, kol galiausiai galėjau vykti namo”, – pasakojo J.Čėsnaitė.

Po dviejų mėnesių Kinijoje Justina grįžo į Lietuvą. Ji jautėsi pavargusi ir išsekusi, oda nešvytėjo, plaukai nebežvilgėjo. Pasiilgusi paprasto gyvenimo ir namų mergina nusprendė atsisakyti modelio karjeros.

„Kai apsisprendžiau būti namuose, Lietuvoje, pasijutau tarsi išlaisvinta. Pradėjau valgyti dievinamus kotletus, bulvių košę! Ir sąžinė nebekankino!” – kalbėjo J.Čėsnaitė.

* * *

Psichologijos bakalauro diplomą turinti Justina neturėjo jokios darbo patirties, mat iki tol daug keliavo. Lietuvoje Justina norėjo dirbti bare.

Atvykusi į vieną sostinės barą buvusi manekenė jo vadovui pareiškė, kad atėjo ne dėl pinigų, o dėl disciplinos. Ji nori išmokti laikytis režimo ir gali dirbti bet ką, net ir plauti indus.

Visiems sakiusiems, kad modelio šlovę iškeitusi į barmenės darbą ji pasielgė neapgalvotai, Justina rėžia: „Elgiuosi taip, kaip noriu, nes tai mano gyvenimas!”

Praėję metai J.Čėsnaitei buvo be galo įdomūs ir prasmingi: ji sutiko mylimąjį Justiną, sukūrė šiltus namus, pradėjo dirbti barmene nustatytomis valandomis.

Justina ir šiandien puikiai prisimena dainą, kurią išgirdusi įsimylėjo iš matymo pažįstamą ir kartą ją gatvėje užkalbinusį vaikiną. Tik tada, kai draugės jai parodė „Freaks on Floor” dainos „Realize Things” vaizdo klipą, lietuviška muzika nesidominti Justina sužinojo, kad gatvėje ne kartą pastebėtas jaunuolis – tai grupės „Freaks on Floor” lyderis J.Jarutis.

„Mano močiutė vis sakydavo, kad savo vyrą – amžinatilsį mano senelį – ji įsimylėjo iš dainos! Abu seneliai buvo ištremti į Sibirą, ten susipažinę traukdavo už širdies griebiančias dainas.

Juokdavausi iš jų ir sakydavau, kad neįmanoma žmogaus pamilti išgirdus jį dainuojantį. O man atsitiko tas pat! Oi, mergyt, niekada nespjauk į vandenį!” – juokėsi pašnekovė.

Daugiau skaitykite žurnale „Stilius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.