Rusų televizijos laidoje gražuolė S.Burbaitė su F.Kirkorovu diskutavo apie grožį

Dieną po „Mis visata 2013” finalo Maskvoje Simona Burbaitė (21 m.) neturėjo laiko ilgai pamiegoti. Paryčiais grįžusi iš prašmatnaus konkurso uždarymo vakarėlio mergina kelias valandas nusnūdo ir išskubėjo į Pirmojo Rusijos kanalo studiją. Lietuvė dalyvavo pokalbių laidoje „Pust govoriat“ (liet. Tegul kalba).

S.Burbaitė buvo pakviesta sudalyvauti rusiškoje pokalbių laidoje.<br>K.Samarino nuotr.
S.Burbaitė buvo pakviesta sudalyvauti rusiškoje pokalbių laidoje.<br>K.Samarino nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2013, 3:27 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:29 AM

Laidos tema – grožio konkursai. „Mis visata 2013” konkursas maskviečių buvo itin laukiama šventė – tokio lygio renginys „Crocus City Hall“ arenoje surengtas pirmą kartą, todėl nieko stebėtino, kad jis sulaukė didelio žiniasklaidos dėmesio.

Laidoje „Pust govoriat“ be S.Burbaitės dalyvavo Dominikos respublikos, Italijos, Filipinų, Rusijos, Tanzanijos, Švedijos, Bulgarijos ir Azerbaidžano gražuolės. Televizijos studijoje svečiavosi turtuolis atlikėjas Eminas Agaralavovas, surengęs pasirodymą per finalinį šou, bei Rusijos estrados princas, vienas „Mis visata“ teisėjų Filipas Kirkorovas.

F.Kirkorovas išvydęs dizainerės Airidos Skrickienės suknele vilkinčią ir Elvyros Monginienės kurtais auskarais pasipuošusią Simoną, lietuviškai ištarė: „Aš tave myliu“. Sutiko mielai nusifotografuoti.

Su laidos vedėju Andrejumi Malachovu, atlikėju F.Kirkorovu ir kitomis „Mis visata" dalyvėmis S.Burbaitė diskutavo apie grožio sąvoką, paklausta, įvardijo savo dailios išvaizdos paslaptį.

„Esu laiminga - tai mano didžioji paslaptis. Kitos laidos dalyvės tikino, kad jų grožio paslaptis – daug miego ir kokybiškos kosmetikos priemonės. O aš pasakiau, kad grožis – tai ne makiažas, ne balinti dantys. Grožis man yra tai, kaip mergina verčia jaustis aplink ją esančius žmones. Mergina grožiu turi spinduliuoti iš vidaus, ji turi mokėti bendrauti, gebėti prieiti prie žmonių. Tai yra pats tikriausias grožis“, - portalui lrytas.lt pasakojo Simona. Laidos vedėjas A.Malachovas lietuvės pasiteiravo apie vairavimo įgūdžius, mat jis yra skaitęs, kad Simoną vairuoti išmokė senelis.








Rusų laidoje į klausimus S.Burbaitė atsakinėjo angliškai. Kiekviena laidos dalyvė turėjo ausinę, kurioje buvo girdimas laidos vedėjo klausimas, išverstas į anglų kalbą. Simona sakė, kad dalis merginų nespėdavo išgirsti vertimo, todėl jautėsi pasimetusios.

„Man pasisekė, kad daug ką supratau rusiškai. Rusų kalbos žinios, kurias įgavau mokykloje, man tą kartą tikrai pravertė“, - nusijuokė S.Burbaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.