Po ekstremalios fotosesijos saloje modelis S.Mykolaitytė atsidūrė ligoninėje

Šviesiaplaukė ilgakojė Solveiga Mykolaitytė gali pasigirti aplankiusi daugelį pasaulio šalių. Modeliu dirbanti lietuvė savaites leidžia ne tik Europos, bet ir Jungtinių Amerikos Valstijų, Azijos ir Afrikos miestuose bei šiems žemynams priklausančiose salose. Ar neketina sustoti ir pradėti gyventi sėsliau? Dar ne dabar! Toks gyvenimo būdas merginą žavi.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Nov 14, 2013, 12:49 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:22 AM

„Pervargstu“, - sakė Marijampolėje užaugusi S.Mykolaitytė, paklausta, ar dažnos kelionės jos nealina. Tačiau čia pat priduria, kad nutraukti modelio karjeros neketina. Kol sekasi, sustoti negalima. Solveiga viliasi, kad taip „temps“ dar ilgai. Gyventi kiek ramiau modelis žada ateityje. Žinoma, jeigu pavyks.

„Turiu įvairiausių idėjų, kurias norėčiau įgyvendinti. Noriu tobulėti kaip asmenybė, todėl mano galvoje sukasi nuosavo verslo planai. Baigusi modelio karjerą vietoje tikrai nesėdėsiu, tačiau tikėtina, kad gyvenimo tempas pasidarys kiek lėtesnis“, - svarstė Solveiga.

Išraiškingų formų lietuvė nevengia fotografuotis atvirose ir pikantiškose fotosesijoje. Priešais fotoobjektyvą mergina jaučiasi drąsiai. Ypač tada, kai tenka dirbti su žymiausiais pasaulio fotografais. Solveiga puikavosi ant „Playboy“, FHM, Niujorko „Fashion“ žurnalų viršelių, jos nuotraukos puikuojasi ir „Vogue“ žurnale. Yra tapusi įvairių lietuviškų ir užsienio prekės ženklų reklamos veidu. Dailias kūno linijas turinti šviesiaplaukė daugiausia pristato maudymosi kostiumėlių ir apatinių drabužių kolekcijas.

Visai neseniai Solveiga grįžo į savo namus Niujorke. Prieš tai dienas leido Los Andžele ir Singapūre. Los Andželo mieste lietuvė dirbo su garsia stiliste Jazmin Whitley, kuri rengia ir Holivudo žvaigždes. Singapūre S.Mykolaitytė prieš fotokamerą įsikūnijo į ateivę – ten buvo surengta neįprasta fotosesija kosmoso tematika. Los Andžele mergina fotografavosi „Nationalist“ žurnalui, Singapūre - „NuYou“ mados leidiniui.

„Darbo užtenka, kelionių taip pat. Tiesa, ne visos fotosesijos baigiasi sėkmingai. Štai, Karibuose esančioje Šventojo Baltramiejaus saloje po fotosesijos teko vykti į ligoninę“, - portalui lrytas.lt kalbėjo S.Mykolaitytė.

Lietuvė pasakojo, kad iki fotosesijos vietos reikėjo ilgai ir sunkiai kopti į uolėtą kalną. Pakilus į viršų Solveigai buvo liepta leistis link natūralaus baseino – vulkaninės kilmės ežero, apsupto aukštomis uolomis. Lietuvė šoko į vandens telkinį ir jame plūduriavo – fotografas tuo metu ėmėsi darbo.

„Lipant iš vandens didelė jūros banga persirito per uolas ir bloškė mane atgal į baseiną. O ten manęs laukė jūrų ežiai, kurių aštrūs ir ilgi spygliai susmigo man tiesiai į kūną. Dalis jų nulūžo ir liko po oda. Buvau greitai nuvežta į ligoninę, kur medikai dalį spyglių ištraukė, likusius, kurių nebuvo įmanoma išimti, po kurio laiko organizmas pašalino pats. Labai skaudėjo... O kur dar po nelaimės likę sumušimai ir nubrozdinimai...“ - nemaloniais prisiminimais su portalu lrytas.lt dalijosi Solveiga. Lietuvei fotografas užsiminė, kad prieš dvejus metus toje pačioje vietoje bangos parblokštas modelis susilaužė koją.

Dabar mergina jaučiasi puikiai ir randų po nelaimingo atsitikimo nebematyti. Niujorke šiuo metu apsistojusi Solveiga aplankyti artimųjų žada sugrįžti prieš didžiąsias žiemos šventes. Kūčias ir Šv.Kalėdas S.Mykolaitytė stengiasi sutikti namuose su šeima. Šie metai nebus išimtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.