Melburne Ž.Grigaitis su žmona Elle mėgavosi garsenybių draugija

Europoje prasidėjus darganoms Australijos mieste Melburne – pats pavasario įkarštis. Su šiluma ateina ir bene laukiamiausia metų šventė – prašmatniosios Melburno žirgų lenktynės. Smagios fiestos nepraleidžia ir verslininkas Žilvinas Grigaitis (43 m.) su australe žmona Elle Martin-Grigaitis (51 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Nov 16, 2013, 8:19 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:10 AM

Melburno žirgų lenktynės lapkričio mėnesį vyko 153-ąjį kartą. Melburnas tomis dienomis tampa Australijos mados ir verslo sostine. Į jį plūsta pasaulinės kino ir mados žvaigždės. Pasiruošimas žirgų lenktynėms vyksta kone visus metus. Organizatoriai neriasi iš kailio, kokias garsenybes pakviesti ir kaip keturias šventės dienas paversti įsimintinas net ir visko mačiusiems.

Kiekvieną dieną damos turėjo paisyti vis kito aprangos kodo. Per šventės atidarymą moterys privalėjo apsirengti juodos ir baltos spalvų derinio ansambliu, kitomis – rožiniais geltonais ir raudonais apdarais. „Aprangos spalvos kodas vyrams negaliojo. Mums tereikėjo į švarko atlapą įsisegti tos dienos spalvos rožę“, - portalui lrytas.lt sakė Ž.Grigaitis.

Lenktynėse kova vyksta ne tik tarp žirgų, bet ir tarp moterų - viena kitą jos bando aplenkti apdarais. Žilvinas pastebi, kad šįmet damos idėjų sėmėsi iš 1930 metų stilistikos, atspindėjo populiaraus filmo „Didysis Getsbis“ tematiką. Įmantrūs galvos apdangalai puošė tiek jaunų, tiek vyresnių moterų galvas. Įspūdingiausios išvaizdos laimėtojoms atiteko po 3 tūkst. Australijos dolerių.

Per keturias dienas Flemingtono lenktynių trasą aplankė šimtai tūkstančių svečių. Svarbiems asmenims skirtose ložėse sukiojosi tokios podiumo žvaigždės kaip modeliai Naomi Campbell, Kate Upton, Pia Miller, dainininkės Samantha Jade ir Danielle Spencer, atlikėjas Rogeris Sanchezas, žinomi šalies sportininkai ir verslininkai.

„Melburno žirgų lenktynės jau yra tapusios svarbiu tarptautiniu renginiu, todėl man ne kartą teko akis į akį susidurti su vietos ir užsienio įžymybėmis. Šventės metu susirinkusius stebino įvairios atrakcijos, gėrimai su aukso dulkėmis, maistas iš geriausių Australijos restoranų. O kur dar dovanos, čia pat atliekami kojų masažai ir tiesiai iš Paryžiaus Moulin Rouge'o atvykusių šokėjų surengtas šou“, - įspūdžiais dalinosi Ž.Grigaitis.

Verslininko žmona Elle prabanga dvelkiančiu renginiu liko sužavėta nemažiau už vyrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.