Svajonių mergina V.Pakalkaitė savo krūtinę patikėjo P.Sinkevičiui

Pretendentė į Lietuvos svajonių merginos titulą Vijolė Pakalkaitė įrodė ne tik tai, jog dievina žmonių dėmesį, bet ir yra be galo drąsi. Mergina per susitikimą su elektroninės muzikos grupės „Electronic I“ nariais paprašė vokalisto Pauliaus Sinkevičiaus autografo, kurį šis mielai padėjo ant merginos krūtinės.

P.Sinkevičius nustebo sulaukęs pasiūlymo pasirašyti ant krūtinės.<br>Organizatorių nuotr.
P.Sinkevičius nustebo sulaukęs pasiūlymo pasirašyti ant krūtinės.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 16, 2013, 12:03 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:18 AM

„Autografus dalinti tenka, tačiau pirmą kartą savo parašą raičiau merginai ant krūtinės. Patikėkite, kai mergina simpatiška, tai jausmas pasirašinėjant tikrai malonus. Galėčiau taip pasirašinėti kasdien“, – juokėsi P.Sinkevičius, kuris su savo kolega Vitu Vaičiuliu koncertuos finaliniame konkurso „Lietuvos svajonių mergina“ renginyje.

„Esu drąsi, mėgstu dėmesį, mėgstu stebinti ir provokuoti žmones. Manau, ir Paulių tokia parašo vieta nustebino, gal net suglumino, juk šie vyrukai gana drovūs, kuklūs. Bent man taip pasirodė“, – sakė šios savaitės dvikovos lyderė V.Pakalkaitė.

Paklausta, iš kur tokia drąsa, Vijolė nedvejojo: „Aš esu scenos žmogus. Esu „go go“ šokėja, šoku viename sostinės naktiniame klube. Tad drąsos man nestinga. Nestinga ir dėmesio, nuolat sulaukiu komplimentų tiek iš vaikinų, tiek iš merginų. Jie sako, jog gerai atrodau, labai gražiai šoku. Vis tai įgimta. „Go go“ šokiai ne čia čia ar salsa – jų neišmoksi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?