„Ventukui” J.Butnoriui gyvenimas primena košmarišką sapną

Neseniai J.Butnorius mėgavosi pelną nešančiu populiarumu – TV3 konkurse „Chorų karai” buvo Akmenės Širdžių choro generolas, o šios televizijos projekte „Šok su manimi” ant parketo sukosi su profesionalia šokėja Katerina Voropaj. Be to, liaudiškos muzikos grupės vadovas kūrė ambicingus verslo planus.

Jau pusę metų Juozo veidą vis rečiau nušviečia šypsena. Šis laikotarpis dainininkui – tarsi košmariškas sapnas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Jau pusę metų Juozo veidą vis rečiau nušviečia šypsena. Šis laikotarpis dainininkui – tarsi košmariškas sapnas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė

2013-11-17 07:36, atnaujinta 2018-02-20 08:08

Bet svarbiausia – prie peties glaudė gražuolę mylimąją Viktoriją Vanagaitę (24 m.). Jaunuoliai puoselėjo bendrus ateities planus, svajojo auginti vaikus ir drauge sulaukti senatvės, rašo „Lietuvos ryto” priedas „TV antena”.

Tačiau jau pusę metų Juozo veidą vis rečiau nušviečia šypsena. Šis laikotarpis dainininkui – tarsi košmariškas sapnas.

„Visos bėdos užgriuvo vienu metu. Skolose ėmė skęsti verslas, subyrėjo asmeninis gyvenimas”, – laidoje „Gyvenimas yra gražus” (TV3) širdį liejo J.Butnorius.

Paplūdo ašaromis

Su dabar jau buvusia mylimąja Juozas susipažino tada, kai ji dar neturėjo 18-os.

„Pastebėjau, kad graži mergina, tačiau ypatingo dėmesio nekreipiau. Tuo metu gyvenau šelmiškai”, – pažinties su Viktorija pradžią prisiminė J.Butnorius.

Užtat Viktorija po pirmojo jų susitikimo paplūdo ašaromis – jai vaikinas smarkiai krito į akį.

Lyg nuostabus sapnas

Kitas jaunuolių susitikimas įvyko tik po kelerių metų viename Klaipėdos naktiniame klube, kur Juozas turėjo koncertuoti.

„Nusileidau nuo scenos ir išvydau gulbę – tą pačią pažįstamą mergaitę. Širdis ėmė smarkiau plakti”, – apie nepamirštamą akimirką pasakojo muzikantas.

Tuo metu jis jau pusantrų metų draugavo su kita mergina. Netrukus Juozas su ja išsiskyrė ir kartu su Viktorija persikėlė gyventi į Vilnių. Mergina įstojo į Edukologijos universitetą.

„Prasidėjo tiesiog fantastiškas gyvenimas. Nieko netrūko. Mūsų širdys liepsnojo meile”, – neslėpė Juozas.

Pasipiršo viešai

Iš Naujosios Akmenės kilęs Juozas turi du vyresnius brolius ir jaunesnę seserį. Vaikinui nuo vaikystės buvo įskiepyta, kad svarbiausia gyvenime – šeima ir namai.

Ėmęs artimai bendrauti su Viktorija, Juozas buvo šventai įsitikinęs, kad ji ir yra ta vienintelė, su kuria norės pasenti. Tad praėjus metams nuo draugystės pradžios Juozas širdies draugei pasipiršo artimųjų ir draugų akivaizdoje. Tai įvyko tame pačiame naktiniame klube, kuriame pora susipažino.

„Sudainavau specialiai jai savo sukurtą dainą ir priklaupęs ant kelio paprašiau už manęs tekėti. Ji pasakė „taip”, – romantišką įvykį prisiminė dainininkas.

Merginai padovanojo šunį

Iškart po sužadėtuvių pora ėmė planuoti vestuves. Jos turėjo įvykti praėjusią vasarą, kai Viktorija bus baigusi studijas.

Juozas Viktorijai netrukus padovanojo biglių veislės kalytę. Šuns priežiūra turėjo tapti tarsi repeticija prieš kūdikio auginimą. Jį pora ketino pradėti vestuvinę naktį.

„Džiaugėmės gyvenimu, mylėjome vienas kitą, bet... Atsitiko taip, kaip atsitiko. Viskas sugriuvo”, – sunkiai atsiduso J.Butnorius.

Ėmė slėgti skolos

Dabar Juozas įsitikinęs, kad santykiai griūti pradėjo jam ėmusis verslo – įkūrus renginių organizavimo įmonę.

„Tikro verslininko rankose ji tikrai būtų suklestėjusi. O man nesisekė, be to, šalia nebuvo gero finansininko”, – atvirai pasakojo atlikėjas. Dėl patirties stokos vaikino pečius ėmė slėgti tūkstantinės skolos. Nuo įtampos Juozas naktimis negalėdavo sumerkti akių.

J.Butnorius savo įmonėje buvo įdarbinęs ir Viktoriją. Mergina matė, kokie sunkumai slegia, tačiau vaikinas nuolat žadėjo, kad viskas bus gerai.

Pasiūlė gyventi atskirai

Ketverius metus draugaujanti pora tuo metu jau buvo numačiusi vestuvių datą, derino būsimų svečių sąrašą.

Tačiau Juozas jautė, kad jų santykiai nebe tokie, kaip pažinties pradžioje. Nuojauta neapgavo – likus vos daugiau nei mėnesiui iki vestuvių Viktorija pasiūlė pagyventi atskirai.

„Pasiėmiau kompiuterį, kitus būtiniausius daiktus ir išvykau į Palangą”, – liūdnais prisiminimais dalijosi Juozas.

Vestuvės buvo atšauktos, nors joms buvo beveik pasirengta – trūko tik smokingo Juozui ir žiedų.

Dainininkas įsitikinęs – jeigu ne artimiausi draugai, jis, ko gero, būtų palūžęs.

Pabandė iš naujo

Vasaros pabaigoje J.Butnoriaus ir V.Vanagaitės santykiai netikėtai pasisuko kita linkme. Iš atostogų Bulgarijoje grįžusi mergina aplankė buvusį sužadėtinį. Pora pasikalbėjo ir nusprendė pamėginti dar kartą.

Juozas vakarais gitara grodavo Viktorijai po langais, buvo tarsi apsėstas minties viską pradėti iš naujo. Tačiau netrukus vaikinas suprato, jog atnaujinti iširusios draugystės nepavyks. Juolab kad mylimoji nerodė užtektinai pastangų.

„Prasidėjo trintis, ėmėme nepasitikėti vienas kitu, – pasakojo Juozas. – Priėjome iki to, kad net eidami į tualetą nepalikdavome kambaryje mobiliųjų telefonų.”

Po trijų savaičių bandymų tašką vėl padėjo Viktorija.

Muzikantas prisipažino šįkart mažiau krimtęsis, tačiau jį vis tiek kamuoja klausimas, kodėl jų meilė neatlaikė pirmo išbandymo.

Nenukabina nosies

Šiuo metu Juozas įtemptai rengiasi kalėdiniam koncertų maratonui. Jis nori kuo greičiau atiduoti skolas. Nauja meilė? Vaikinas tvirtina, jog jai net laiko neturėtų.

„Šiuo metu mano širdis laisva, tačiau viliuosi, kad kada nors grįžęs namo išvysiu manęs laukiančio mylimo žmogaus šypseną”, – svajingai tarė Juozas.

Prieš vestuves palikusi mylimoji ir skolose skęstantis verslas. Grupės „Ventukai” atlikėjui Juozui Butnoriui (27 m.) niekaip nesiseka atsitiesti po tokių dramatiškų išgyvenimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.