D.Martinėlė aplinkinių dėmesį prikausto gundančia iškirpte

Kaunietė Diana Martinėlė žino, kaip atkreipti į save dėmesį ir tapti vakaro žvaigžde. Ketvirtadienio vakarą Kauno laisvalaikio namuose „Nautilus“ vyko merginų grupės „Naujosios pupytės“ narės Neringos Šiaudikytės solinis koncertas. Pasiklausyti balsingosios atlikėjos atvyko nemažai jos gerbėjų, tarp kurių – ir D.Martinėlė.

D.Martinėlė aplinkinių dėmesį prikausto gundančia iškirpte.<br>M.Patašiaus nuotr.
D.Martinėlė aplinkinių dėmesį prikausto gundančia iškirpte.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 20, 2013, 11:01 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:14 AM

Į koncertą ji atvyko apsivilkusi itin gundančiai: aptemptos, blizgučiais dekoruotos, juodos kelnės, krūtinę išryškinanti balta palaidinė ir bateliai itin aukštu kulnu. Seksualūs drabužiai pabrėžė jos moteriškumą. Visada besišypsanti šviesiaplaukė noriai pozavo fotografams ir priėmė jai žarstomus komplimentus.

Savimi pasitikinti moteris niekuomet nemėgo būti pilka pelytė, todėl kiekvieną kartą eidama į viešumą ji stengiasi itin kruoščiai apgalvoti kiekvieną aprangos detalę ir atrodyti nepriekaištingai.

Ar jai tai pavyksta - tegu sprendžia aplinkiniai, tačiau, akivaizdu, D.Martinėlė geba atrodyti ryškiai ir būti pastebima.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.