Dainininkas G.Paškevičius išskirtinėje savo sodyboje pamiršta ir muziką, ir rūpesčius

„Jau seniai svajojau turėti sodybą ir pro langą iškišęs meškerę mėgautis žvejyba, – TV3 laidai „Svajonių sodai“ pasakojo garsus dainininkas Gytis Paškevičius. – Žinojau, kad turėsiu poilsiavietę ne kolektyviniame sode, o tarp miškų, prie ežero, ir tokios vietos Lietuvoje ilgai ieškojau.“

Radęs keletą laisvų dienų G.Paškevičius kartu su žmona Rugile važiuoja keletą šimtų kilometrų padirbėti savo sodyboje Aukštaitijos miške.<br>TV3 nuotr.
Radęs keletą laisvų dienų G.Paškevičius kartu su žmona Rugile važiuoja keletą šimtų kilometrų padirbėti savo sodyboje Aukštaitijos miške.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-22 12:05, atnaujinta 2018-02-20 05:31

Tik radęs keletą laisvų dienų tarp nuolatinių koncertų, kartu su žmona Rugile dainininkas važiuoja keletą šimtų kilometrų padirbėti savo sodyboje Aukštaitijos miške. 2,5 hektaro plote kiemą, pamiškę, paežerę puoselėjantis dainininkas prisipažįsta nebijantis sunkaus fizinio darbo. Šeimos ir draugų poilsiui jau spėjo įrengti krepšinio, paplūdimio tinklinio aikšteles, specialią vietą mėsai kepti ir atskirą vietą plovui virti. Laidos „Svajonių sodai“ konsultantai stebėjosi išskirtine tvarka ir skoningai sutvarkyta aplinka. „Atvažiavęs dirbu nuo ryto iki vakaro ir pamirštu viską: ir muziką, ir rūpesčius“, – tikino G.Paškevičius.

Įsigijus sodybą dainininkui teko pačiam imtis ne tik aplinkos tvarkymo darbų, bet ir namo rekonstrukcijos: „Mes su žmona užaugę ant asfalto, tad teko išmokti ir statybų, rekonstrukcijos darbų.“ Laidos „Svajonių sodai“ žiūrovams jis patars, kaip patiems ežere įsirengti pontoninį tiltelį. „Kai vieną pavasarį lieptą nunešė ledai, teko imtis kitokių tvirtinimo būdų“, – patirtimi laidoje pasidalino G.Paškevičius.

Rekonstruojant senąjį, 1940 metų statybos, namą, dainininkui teko išmokti ir statybos darbų: „Buvo statybininkų, kurie tiek nervų sugadino, kad juos pačius teko mokinti stogą dengti. Man pavyko sutvarkyti namą taip, kad čia gera ilsėtis ne tik šeimai, bet ir draugams, – džiaugėsi dainininkas. – Kai sodybą pirkom, mums visi sakė, kad perkam ne sau, o draugams. Taip ir nutiko.“ Draugai čia atvyksta ne tik poilsiauti, bet ir padeda Paškevičių šeimai puošti aplinką. G. Paškevičius prisipažįsta turįs dar vieną svajonę – nori pasistatyti vasaros estradą ir savo sodyboje rengti muzikos festivalius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.