Tituluotai gražuolei R.E.Mazurevičiūtei įteiktas kario apdovanojimas

Šeštadienį - lapkričio 23-ąją dieną šalis mini Lietuvos kariuomenės dieną. Šventės išvakarėse karininkų ramovėje Kaune vyko Dariaus ir Girėno apygardos 2-osios rinktinės apdovanojimai, Lietuvos kariuomenės atkūrimo 95-osioms metinėms paminėti. Juose dalyvavo ir apdovanojimą gavo „Mis Lietuva 2013” nugalėtoja, garliaviškė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 22, 2013, 3:50 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:19 AM

R.E.Mazurevičiūtė jau kelerius metus yra krašto apsaugos savanorė. Tituluotai gražuolei teko garbė šiais metais atsiimti apdovanojimą, kuris jai buvo skirtas už pavyzdingą, nepriekaištingą tarnybą, sumanų pareigų vykdymą, profesionalumą bei kario vardo puoselėjimą.

„Gera būti pastebėtai ir įvertintai. Esu už viską dėkinga žmonėms, kuriuos sutikau savo gyvenime, kurie mane ugdė. Vienas jų yra mano vadas Arvydas Savickas. Jis man padėjo formuotis kaip asmenybei. Labai vertinu jo pastabas ir pamokas. Dėkoju ir kitiems instruktoriams, kurie nuolatos buvo kartu su manimi ir kitais kariais per rengiamąsias pratybas ir atsiskaitymus“, - portalui lrytas.lt sakė R.E.Mazurevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.