Radžiui bėdų dėl narkotikų turinčios motinos kančios - nė motais

Dainininkui Radžiui Aleksandrovičiui (26 m.) kur kas labiau rūpi būsimo kūrinio pristatymas ir koncertai nei už grotų besikankinanti ir teismo laukianti motina Raisa Aleksandrovič (46 m.).

Radžis prabilo ir apie santykius su Ilona.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Radžis prabilo ir apie santykius su Ilona.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Nov 24, 2013, 1:09 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:41 AM

Tuo metu, kai policijos pareigūnai krėtė čigonų tabore esantį R.Aleksandrovič būstą, globos namuose užaugęs jos sūnus rengėsi dar vienam susitikimui su gerbėjais.

Tris gramus heroino R.Aleksandrovič namuose radę pareigūnai mano, kad ji prekiavo narkotikais. Moteris tvirtina juos vartojusi pati.

„Ačiū Dievui, nepatyriau to, ką patyrė mano mama”, – ne kartą yra sakęs Radžis. Jis dėkoja likimui, kad kadaise motina jį paliko globos namuose ir jam neteko augti čigonų tabore.

Atlikėjas ir dabar abejingai kalba apie motinos bėdas. Tik retkarčiais jo balsas suvirpa. Tačiau atrodo, kad labiau iš pasipiktinimo, o ne iš gailesčio.

– Ne kartą esate sakęs, kad motinos likimas jūsų nejaudina. O kaip reagavote sužinojęs, kad ji vėl areštuota? – pasiteiravau dainininko.

– Taip, tai mano biologinė motina, tačiau ašarų dėl jos nelieju. Ji pati pasirinko gyvenimo kelią. Todėl šiandien jos verksmai manęs nebejaudina.

Kai man reikėjo motinos, jos šalia nebuvo. Dabar aš jau suaugęs. Nebėgu nuo praeities ir jos neslapstau. Ką aš galiu pakeisti?

– O jeigu motina pakeistų gyvenimo būdą, ar jūs jai atleistumėte?

– Praėjo per daug laiko. Tiesiog to nenorėčiau. Dabartiniai motinos draugai ją smukdo. Kol su jais bendraus, kol pati nenorės ko nors pakeisti, nieko nebus.

Ji ir anksčiau stengėsi keistis, tačiau nieko iš to neišėjo. Vienu metu buvo išlipusi iš to liūno, tačiau tamsioji gyvenimo pusė jai, akivaizdu, patinka. Todėl aš į jos gyvenimą nesikišu.

– Ar apie ją kalbatės su artimiausiais žmonėmis?

– Šios temos sąmoningai vengiu. Nelabai ir turiu ką apie ją pasakyti. Tačiau ji – tarsi persekiojantis šešėlis.

Visi kalba: „Radžio motina padarė tą, Radžio motina padarė aną.” Bet aš su ja juk visai nesusijęs.

– Ir nesukate sau dėl motinos galvos? Kaip pavyksta nustumti mintis į šalį?

– Stengiuosi susikoncentruoti į mėgstamą veiklą. Šiuo metu daug koncertuoju – gastroliuoju po Lietuvos miestelius, pristatau savo naują albumą.

Smagu, kai mane maloniai sutinka, kai publika drauge dainuoja mano kūrinius. Beje, artimiausiu metu gerbėjai turėtų išgirsti ir naują mano dainą.

– Kokie jūsų santykiai su LNK šou „Radžis ieško žmonos” nugalėtoja Ilona Janulevičiūte?

– Tas projektas buvo tik žaidimas. Bet galiu patikinti, kad su Ilona palaikome ryšius, dažnai vienas kitam paskambiname. Televizija man padėjo susirasti puikią draugę.

– Turite dar kokių nors planų televizijoje?

– Šiuo metu pagrindinis mano darbas – koncertuoti. Taip, man patinka televizija, dėmesys, viešumas, tačiau reikia mokėti ir atsitraukti. Vienu metu manęs televizijoje tikrai buvo per daug.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.