E.Mildažytė ir A.Giržadas su kolega Gustavu mokėsi moderniai gaminti

LRT televizijos žvaigždės – Edita Mildažytė, Audrius Giržadas, Ugnė Galadauskaitė artėjant didžiosioms žiemos šventėms kulinarijos studijoje išbandė kolegos Audriaus Rakausko-Gustavo receptus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2013, 3:28 PM, atnaujinta Mar 19, 2018, 2:03 PM

Pirmasis prie virtuvinio stalo stojo pats Gustavas. Jis visiems susirinkusiems pademonstravo kaip išsikepti šventines bandas. Edita, Audrius ir Ugnė kantriai lūkuriavo už Gustavo nugaros ir laukė savo eilės, kada galės parodyti savo kulinarinius gebėjimus.

Portalui lrytas.lt U.Galadauskaitė sakė, kad namie beveik negamina. „Nėra tam nei laiko, nei noro“, - prasitarė televizijos laidų vedėja. Gamintus patiekalus užsigeidžia vos kelis kartus metuose – per šventes ir vasarą. Tačiau tada moteris negaili tam laiko, pasitelkia fantaziją ir gamina sudėtingus valgius.

Prabudęs ryte A.Giržadas, kaip ir Ugnė, irgi neskuba į virtuvę. Geriau ilgiau pamiegoti, negu suktis virtuvėje. „Pusryčiams pakanka ir kavos puodelio", - kalbėjo A.Giržadas. Savo paties gaminta vakariene Audrius bičiulius retsykiais pradžiugina. Ir ne tik per šventes. Kalėdų metu orkaitėje ne kartą kepė kalakutą, gamino gardžius užkandžius prie vyno.

Ugnė ir Audrius gavo užduotį pagaminti meduolių ir bananų tortą iš „Gustavo enciklopedijos“. Gardėsį jiems pavyko greitai ir tinkamai paruošti. Edita gamino labiau vyrišką užkandį – į orkaitę pašaunamus medžiotojų arba, kitaip vadinamus, žvejų sumuštinius.

Kulinarijos studijoje Gustavas pristatė naujovę - „Gustavo receptų“ programėlę, skirtą modernioms ir išmanioms šeimininkėms. Tai ypač patiko E.Mildažytei. Televizijos laidų vedėja nusijuokė, kad net ir jai, gerai „nesutariančiai“ su informacinėmis technologijomis, programėle pavyko labai lengvai pasinaudoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.