Į Lietuvą grįžęs Ž.Grigaitis bičiulius vaišino savo paties gamintu desertu

Verslininkas Žilvinas Grigaitis vos prieš parą atskrido į Lietuvą. Kelis mėnesius praleidęs žmonos Elle Martin gimtinėje Australijoje vyras nutarė bičiulius sukviesti į smagų prieškalėdinį vakarėlį. Artimiausi verslininko bičiuliai mėgavosi jo paties gamintu saldžiu australietišku desertu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-02 18:12, atnaujinta 2018-02-20 00:52

Pavlova – tokį gardėsį skanavo Ž.Grigaičio bičiuliai, užsukę į sostinėje surengtą jaukų šventinį vakarą.

Kaip portalui lrytas.lt pasakojo Žilvinas, vis dar nesutariama, kam – australams ar Naujosios Zelandijos gyventojams priklauso „Pavlovos“ tortas – uogomis puoštas morengas. Žilvinas patikino, kad šį kartą jo ir restorano „Steakhouse Hazienda“ virtuvės vadovės Rimos Remeikienės paruoštas saldėsis prilygs virtuvės šedevrui. „Ir bus skanesnis nei Australijoje!“, - patikino verslininkas. Morengą verslininkas papuošė gervuogėmis, braškėmis, mėlynėmis ir šilauogėmis.

„Visų jūsų labai pasiilgau, todėl nutariau pradžiuginti tuo, kas Australijoje yra numeris vienas – Pavlovos desertu. Nepykite, jeigu kas ne taip“, - nusijuokė Ž.Grigaitis.

Panašu, kad bičiulių Žilvinas nenuvylė. Visi pasimėgaudami skanavo verslininko gamintą skanėstą ir negailėjo jam pagyrų. Plojimų sulaukė ir Ž.Grigaičio įvaizdis - verslininkui ypač tiko prijuostė ir kulinaro kepurė.

Vakarėlyje nebuvo matyti Ž.Grigaičio žmonos E.Martin-Grigaitis. Portalui lrytas.lt verslininkas sakė, kad Elle jau šią savaitę bus Lietuvoje. Vilniuje pora viešės iki Kūčių. Didžiąsias žiemos šventes Žilvinas ir Elle sutiks Australijoje. Nepabuvęs čia nei mėnesio į gimtinę Žilvinas sugrįš tik pavasarį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.