Per filmavimą apvogta aktorė K.Kazlauskaitė

Kristina, Aurelija ir Joana – LNK „Pašėlusios močiutės”, kasdien rengiančios iššūkius laidos dalyviams. Bet jos net įsivaizduoti negalėjo, kokių staigmenų pačios gali sulaukti filmavimo metu. „Ko jau ko, bet kad kas išplėš rankinuką stebint filmavimo kameroms, tikrai nesitikėjau”, – atsigavusi po patirto šoko sakė žinoma aktorė Kristina Kazlauskaitė.

„Gali būti, kad operatoriaus jis tiesiog nepastebėjo, nes puolė iš nugaros, o mane filmavo iš šiek tiek toliau”, – svarstė Kristina.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Gali būti, kad operatoriaus jis tiesiog nepastebėjo, nes puolė iš nugaros, o mane filmavo iš šiek tiek toliau”, – svarstė Kristina.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-03 13:44, atnaujinta 2018-02-20 00:29

Nežinia, kas dėjosi garsią aktorę nusprendusio apvogti vyro galvoje, bet jis tikrai patenka į kvailiausių pasaulio nusikaltėlių gretas. Tik didžiausias kvailys bandytų vogti rankinę iš moters, lydimos televizijos kamerų.

„Gali būti, kad operatoriaus jis tiesiog nepastebėjo, nes puolė iš nugaros, o mane filmavo iš šiek tiek toliau”, – svarstė Kristina.

Vagis staigiai išplėšė rankinę ir puolė bėgti. Bet veikiausiai suprato, kad yra filmuojamas, taigi Kristinos krepšį su vertingais daiktais nutėškė ant grindinio. Kristina joje nieko nepasigedo.

Tą vakarą Kristinos kolegė Aurelija Grabštienė ir laidos herojė, 5 vaikų mama Irutė, tapo tikromis didvyrėmis.

„Jos net nesudvejojo, iškart puolė vytis nusikaltėlį. Aš kaip įkalta stovėjau ir šaukiau, o šaunuolės merginos ėmėsi veiksmų”, – pasakojo po nemalonaus įvykio atsitokėjusi Kristina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.