O.Pikul-Jasaitienė gindama bičiulę V.Jakutienę išbarė A.Jagelavičiūtę

Kaip jau rašė portalas lrytas.lt, atlikėja Vita Jakutienė kreipėsi į Vilniaus miesto apylinkės teismą privataus kaltinimo tvarka prašydama patraukti Agnę Jagelavičiūtę - Martinaitienę baudžiamojon atsakomybėn dėl šmeižto. Laidos „Skonis“ vedėjai A.Jagelavičiūtei teko nuleisti galvą ir viešai atsiprašyti grupės „Naujos pupytės“ narės Vitos. Tokią kainą Agnę įpareigojo sumokėti teismas už viešus pasisakymus internete apie V.Jakutienės gyvenimo būdą ir išvaizdą. Tačiau A.Jagelavičiūtė po kelių savaičių viešojoje erdvėje nesusilaikė ir vėl įkando Vitai.

V.Jakutienė ir O.Pikul-Jasaitienė bičiulės ne tik ant scenos, todėl moterys visada palaiko viena kitą.<br>V.Balkūno nuotr.
V.Jakutienė ir O.Pikul-Jasaitienė bičiulės ne tik ant scenos, todėl moterys visada palaiko viena kitą.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-04 13:54, atnaujinta 2018-02-19 23:56

„Aš, Agnė Martinaitienė (Jagelavičiūtė), pripažįstu, kad 2013-08-30 tinklalapyje „Facebook“ viešai ir tyčia, naudodama necenzūrinę kalbą, išplatinau nepagarbius ir itin įžeidžiančius bei užgaulius pasisakymus apie Vitą Jakutienę, tyčiodamasi iš jos išvaizdos ir gyvenimo būdo, tokiu būdu peržengdama bet kokias leistinas kritikos ribas. Pripažįstu, kad toks mano elgesys laikytinas įžeidimu Vitos Jakutienės atžvilgiu, todėl už šiuos savo pasisakymus atsiprašau“, – taip skambėjo A.Jagelavičiūtės atsiprašymas.

Tačiau praėjus kelioms savaitėms Agnė viešojoje erdvėje vėl išreiškė savo nuomonę apie plastines operacijas, kurioms neabejingos ir šalies popscenos dievaitės – V.Jakutienė yra viena jų, todėl daugelis suprato, kam skirti Agnės žodžiai.

Vitos gera bičiulė ir grupės „Naujos pupytės“ lyderė Oksana Pikul-Jasaitienė perskaičiusi straipsnį stojo ginti šviesiaplaukės draugės ir  socialinio tinklapio „Facebook“ paskyros profilyje išdėstė viską, ką mano apie A.Jagelavičiūtės pasisakymą.

„Nepyk, Agne, nenutylėsiu. Prieš žvelgdamas į kitus ir komentuodamas jų gyvenimą pažiūrėk į save! Tu taip pat ne tobula! Kaip gali kirsti žmogui, kai pati tokias pat vertybes diegi? Kam tu įdomi? Ogi tik tiems, kas mėgsta purvą skaityti tavo ant sienos. Tokiems pat pesimistams, kurie pasimėgauja žemindami, ar tiesiog skaitydami kaip tai daro kiti. Tai liga, mieloji… Pati ne kartą viešumoje kultivavai plastines operacijas, viešai pjaustei pilvą, kalbėdama tai pačiai auditorijai apie plastikos naudą. Kurgi čia tavo tuomet eskaluojama vertybė? Ne kartą teko nuogai pozuoti. Kuom gi tu dabar pranašesnė pasijutai? O kokią tu žinutę neši visuomenei apart dergimosi? Tavo bauda, kurią tu turėjai susimokėti jau seniausiai yra paskirta vaikų namams, bet, žinai, mano kolegė, ne tu, ir rėkauti ir eskaluoti apie tai nė nemanė! Kiekvienam sava bausmė. Nereikia teisintis. Visi padarome klaidų. Tiesiog pozityvus, teisingas požiūris ir elgesys gali užglaistyti visus nemalonumus. Nesikapstyk, nereikia. Tau garbės nepriduoda šitas pasiteisinimas. Tapk socialiai atsakinga, kaip mano kolegė! Paversk blogą energija nauda! Ir tau gyvenimas šypsotis pradės. Sėkmės“, - toks užrašas papuošė O.Pikul-Jasaitienės socialinio tinklapio paskyros sieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.