„Mis publika“ titulo laimėtoja Elita sportuodama išdarinėja akrobatinius triukus

Modelis Elita Citovičiūtė (22 m.) pramogų pasaulyje pirmuosius žingsnius žengė su merginų grupe „Dolce Vita“. Jai iširus tamsiaplaukė nutarė savo jėgas išbandyti „Mis Lietuva 2013” atrankoje. Ir jai pasisekė. Mergina pateko į konkursą, o finale pasipuošė „Mis publikos“ juosta. Dabar E.Citovičiūtė toliau dirba modeliu ir bene visą laisvalaikį skiria sportui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2013, 8:41 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:36 PM

Elita sportuoja keturis kartus per savaitę. Valandas leidžia aerobikos salėje, bėgioja lauke. Daugiausia laiko sporto salėje ji praleidžia stiprindama rankas. „Man labai patinka akrobatiniai triukai, todėl po truputį bandau juos atlikti“, - portalui lrytas.lt pasakojo E.Citovičiūtė.

Modeliu dirbanti mergina žiemos metu nepabūgo atsistoti ant rankų. Ir be jokių pirštinių rankas panardinti sniege!

„Ar greitai pavyko išmokti šį triuką? Reikėjo pasistengti. Nuolat stiprinau rankas, dariau nemažai atsispaudimų. Išmokau laikyti pusiausvyrą. Viskam ruošiausi pati, asmeninis treneris nepadėjo“, - patikino Elita.

Norėdama įgauti tinkamą fizinį formą E.Citovičiūtė pakoregavo ir savo mitybos įpročius – vengia saldumynų, tris valandas iki miego neužkandžiauja.

„Rytais geriu natūralias sultis – morkų su obuoliais, burokėlių ir citrinų, grynas ananasų ar salierų. Maistą verdu garuose. Geriu daug vandens“, - pasakojo Elita.

Mergina sakė, kad visa tai daro dėl savęs, jokioms sporto varžyboms nesiruošia. „Sveikame kūne – sveika siela. Šiam posakiui pritariu ir aš. Kiekviena moteris turi savimi rūpintis. Aš už sveiką gyvenimo būdą“, - portalui lrytas.lt sakė tituluota gražuolė.

E.Citovičiūtė prasitarė, kad pasibaigus konkursui toliau tęsia modelio karjerą, gavo kelis televizijos pasiūlymus. Tačiau dar neapsisprendė, ar su gerbėjais sveikinsis iš žydrojo ekrano.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.