A.Večerskio spektaklio „Bus sunku...“ premjera sudomino humorą mėgstančią publiką

Prancūziška painiava ir subtilus humoras. Tokiais žodžiais apibūdinamas naujas Adolfo Večerskio spektaklis „Bus sunku...“. Intrigų kupinoje komedijoje nėra kada nuobodžiauti. Nuo gruodžio 5 dienos visoje Lietuvoje pradedame rodyti spektaklyje būrys žinomų aktorių ketina priversti žiūrovus susiimti už pilvų. Inga Valinskienė, Andrius Bialobžeskis, Saulius Siparis, Ramunė Kurienė, Sakalas Uždavinys – tai tik dalis žinomų aktorių.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Dec 5, 2013, 7:26 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:14 PM

Tiesa, kai kurių jų vaidmenys susirinkusius kaip reikiant nustebino. Keliais po sceną vaikščiojanti I.Valinskienė, pusnuogis S.Siparis savo nuotaikingais dialogais kai kuriuos žiūrovus vertė kvatotis iki ašarų. Nuotaikingi, buitines gyvenimo situacijas iliustruojantys dialogai tapo pažįstami didžiajai daliai žiūrovų.

„Bus sunku...“ pasakoja apie tarpusavyje susipynusius penkių suaugusių žmonių gyvenimus. Pusę amžiaus nugyvenęs pedagogas po skyrybų su žmona pasuka paskui 20-metę studentę, kuri papildomai pas jį į namus atvyksta mokytis matematikos. Kačiuku savo mokytoją ėmusi vadinti mergina užmezga romaną, apie kurį kiti nič nieko nenutuokia. Tačiau netrukus į vyro gyvenimą nusprendžia grįžti jo buvusi žmona. Ji nori ne tik susitaikyti, bet ir pristatyti savo naująjį, dvigubai jaunesnį draugą. Be viso to - dukra taip pat kuria santykius su dvigubai už ją vyresniu poetu.

Pretenzingi charakteriai ir lengvas, tačiau intriguojantis siužetas leidžia kiekvienam rasti ką nors artimo savo aplinkoje. Galbūt todėl ketvirtadienio vakarą į Vilniaus „Domino“ teatre vykusią premjerą rinkosi tie, kurie norėjo tiesiog atsipūsti ir pamiršti dienos rūpesčius. Per daug gilių prasmių čia tikėtis neverta - spektaklis greičiau skirtas smagiam laiko praleidimui.

Salės gale vietą užėmęs režisierius net ir mokėdamas scenarijų mintinai žiūrėdamas, kaip vaidina aktoriai taip pat nenustojo kvatotis. Pasak jo, linksmai pažiūrėti į kasdienius dalykus yra tam tikras menas, o gebėti iš savęs pasijuokti - labai sveika.

Pasižiūrėti į savo šeimos narius ir bičiulius atvyko Arūnas Valinskas su sūnumis, Vaida Genytė, Algis Ramanauskas-Greitai, Daiva Tamošiūnaitė, Jolanta Gedvilienė, Nijolė Statkutė, Ineta Puzaraitė ir daugelis kitų.

Spektaklis iki 2014 metų sausio vidurio bus rodomas visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.